Aluminium Schutting – Olivia

Olivia Solar

Image 1 of 8

Maak kennis met de Olivia

De Olivia is een aluminium schutting met kantelbare lamellen. Een onderhoudsvrije schutting van gepoedercoat aluminium. Standaard leverbaar in alle standaard RAL kleuren, gemoffeld in drie verschillende eindafwerkingen: een glanslak, matte lak of structuur lak.

De Olivia biedt geeft je de mogelijkheid om de je privacy in je tuin of balkon zelf reguleert. De lamellen zijn zowel horizontaal als verticaal verkrijgbaar, in een breedte van 113 mm of 165 mm. Het is mogelijk om de aluminium schuttingdelen met dichte lamellen uit te voeren of met een kantelbare lamel. De maximale afmeting is van een schuttingdeel is 250 cm breed bij een hoogte van 210 cm (uitgevoerd als wandsysteem tot 8 meter hoog). De schutting delen worden naadloos aan elkaar worden gekoppeld en kun je oneindig doorverbinden.

Vanaf € 800,-

Een duurzame schutting, uniek op de markt

Onze aluminium schutting met kantelbare lamellen heeft een oogstrelend design met een hoogwaardige afwerking.

Aluminium vindt je steeds vaker terug in tuinen. Het heeft ook vele voordelen. Aluminium is solide én licht van gewicht, het heeft een lange levensduur, roest niet en met de juiste coating is het ook onderhoudsvrij.

Geld besparen met je schutting?

Een grote innovatie op het gebeid van energieopwekking. Vul de lamellen van de Olivia met zonnepanelen. Hiermee wordt niet alleen de verlichting gevoed, door de schutting volledig te vullen met zonnepanelen kan hij een capaciteit van tussen de 60/120 Wp per m2 opwekken, afhankelijk van de lamelbreedte. De perfecte combinatie van aluminium en glas zorgt voor een uniek effect. Tegelijkertijd laad hij je auto op, of verdiend geld door de stroom terug te leveren aan het net.

Geïntegreerde verlichting

De schutting is uitvoerbaar met geïntegreerde LED-verlichting. De verlichting kan in de lamel verwerkt of in de staander verwerkt worden. Een accu die opgeladen wordt door de geïntegreerde zonnepanelen zorgt voor een buffer voor de verlichting. De accu is verwerkt in het profiel. De capaciteit wordt doorgerekend voor een goede werking. Ook een stopcontact in een van de staander behoort tot de mogelijkheden.

Ontwerp je eigen schutting

Door de vele mogelijkheden pas de schutting zich naadloos aan bij jou stijl. Ga voor een landelijk design (open schutting) met vast schuttingdelen of vul de schutting met allemaal dichte lamellen om privacy te creëren. Ga je juist voor flexibiliteit met een kantelbare lamel. Met keuze uit twee lamel breedte die horizontaal of verticaal geïnstalleerd worden. De kleur van het aluminium kan jezelf bepalen doordat je de vrije keuze hebt uit alle RAL kleuren.

In het kort

Dubbele openslaande toegangspoort

Image 1 of 2

Erf afscheiding en toegangspoort

De Olivia is de perfect oplossing voor als tuinafscheiding of toegangshek? De schutting delen kunnen tot een breedte van 250 cm en 210 cm hoog. Met twee scharnierende toegangsdeuren kan een breedte van 4 meter worden bereikt. De schuivende variant kan eveneens een breedte 4 meter overbruggen. Een auto past er moeiteloos tussendoor. De toegangsdeuren kunnen ook elektrisch worden uitgevoerd.

Voorbeeld

Image 1 of 4

Montage service

Bij Toldo begrijpen we het belang van professionele installatie van zonwering. Daarom bieden wij een uitgebreide installatieservice, uitgevoerd door ervaren monteurs die dagelijks met onze producten werken. Onze tevreden klanten getuigen van onze jarenlange expertise en vakmanschap. U kunt vertrouwen op Toldo, niet alleen voor de installatie, maar ook voor uitstekende service ná de installatie. Als een gerenommeerd bedrijf staan wij klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Zelf je zonwering monteren?

Natuurlijk! Bij Toldo bezorgen wij jouw producten persoonlijk bij je thuis. Op deze manier garanderen we dat je het juiste product ontvangt en dat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het transport.