Toldo Buitengordijnen

Toldo Buitengordijnen

Creëer een filantropische sfeer met de Toldo Cordina

Buitengordijnen

Image 1 of 8

Toldo Cordina buitengordijnen

Vanaf €250,- per meter

✅ Hoogwaardige kwaliteit stof en Ternare garen

✅ Creëert aangename akoestiek in semi afgesloten ruimtes

✅ Waterafstotend, schimmelwerend, vuilafstotend en kleurvast

✅ Gordijn uitvoering met vlinderplooi, roede of wave

✅ Verkrijgbaar in 5 kleuren

Stof kleuren

Wit

Beige

Licht grijs

Antraciet

Blauw

Verrijk Jouw Buitenruimte met Toldo Buitengordijnen

Bij het zoeken naar zonwering voor je veranda, overkapping of balkon, denk je mogelijk niet direct aan gordijnen. Maar waarom eigenlijk niet? Toldo buitengordijnen bieden juist een waardevolle toevoeging aan je buitenruimte, vergelijkbaar met hoe gordijnen dat doen voor je binnenruimte. Tegenwoordig streven we naar een naadloze verbinding tussen binnen en buiten, en Toldo buitengordijnen helpen je dit te bereiken. Ze bieden de gewenste beschutting en privacy, precies wanneer je dat nodig hebt.

Onze “outdoor curtain” stoffen van Toldo® delen dezelfde kwaliteiten als screendoeken. Ze absorberen warmte en laten een aangename hoeveelheid zonlicht binnen. Wat onze stoffen onderscheidt, is dat ze PVC-vrij zijn en volledig van polyester zijn gemaakt. Hierdoor zijn ze bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden. Het gewicht van de stof voorkomt dat het gordijn bij elk briesje alle kanten op waait. Bovendien bieden de fijne weefsels je de mogelijkheid om naar buiten te blijven kijken terwijl je privacy behoudt.

Creëer Jouw Perfecte Buitenmoment met Toldo Buitengordijnen

Met Toldo buitengordijnen geniet je van de voordelen van zonwering zonder concessies te doen aan stijl en functionaliteit. Personaliseer jouw buitenruimte met onze diverse stof- en kleuropties, en geniet van het comfort en de elegantie die onze buitengordijnen bieden.

Montage service

Bij Toldo begrijpen we het belang van professionele installatie van zonwering. Daarom bieden wij een uitgebreide installatieservice, uitgevoerd door ervaren monteurs die dagelijks met onze producten werken. Onze tevreden klanten getuigen van onze jarenlange expertise en vakmanschap. U kunt vertrouwen op Toldo, niet alleen voor de installatie, maar ook voor uitstekende service ná de installatie. Als een gerenommeerd bedrijf staan wij klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Zelf je zonwering monteren?

Natuurlijk! Bij Toldo bezorgen wij jouw producten persoonlijk bij je thuis. Op deze manier garanderen we dat je het juiste product ontvangt en dat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het transport.

KnikarmschermenScreensRolluiken