Home » Buitengordijn

Buitengordijn

Creëer een filantropische sfeer met de Toldo Cordina

Buiten gordijnen – Cordina

Vanaf € 900,-

buitengordijnen – effectief & creëert een huiselijke sfeer

Toldo outdoor gordijnen zijn perfect voor vochtige buitenruimtes zoals je terras overkapping, veranda, balkon of strandhuisje.

De zonwerende eigenschappen van de stof absorberen de hitte en zorgen zo voor een aangenaam klimaat. Gelijktijdig is de stof doorschijnend en laat daarmee een beetje zonlicht door voor een filantropische sfeer. Met de verschillende kleuren, is er altijd een stof die bij jou past.

​In een tuin of balkonkamer kan er een onaangename akoestiek ontstaan door de vaak glazen schuifwanden. Door te kiezen voor buitengordijnen in je tuinkamer of balkonkamer bevorder je aanzienlijk de akoestiek in de ruimte.

Maatwerk bestellen? Stuur je wensen naar info@toldo.nl

In het kort

  • Fijne filtering van zon- en licht
  • 5 kleuren
  • 2,6 meter hoog bij 20+ meter breed of omgedraaid
  • Zon, regen en sneeuw bestendig
  • Ideaal voor groten overspanningen.

Robuste rails

kies uit drie kleuren en twee style. montage op de dag of in de dag mogelijk. Geen hoekoplossing is te gek. wij beugn de rails in kleine bochten beugen of een curve over grotere afstand

Kies voor privacy

Het gordijn biedt privacy waar gewenst, zonder het contact met buiten te verliezen. perfecte voor de warme dagen, sfeervol op de andere dagen. ideaal voor tuin of balkonkamert

Cordina 350 – kleuren

Waarom buitengordijnen

Wanneer je opzoek ben naar zonwering voor in je veranda, overkapping of balkon denk je niet meteen aan gordijnen, maar waarom niet? Een buitengordijn bied meer toevoeging aan je overkapping of balkon als een screen. Tegenwoordig willen wij onze binnen ruimte zoveel mogelijk verbinden met onze buiten ruimtes. Net als gordijnen binnen een waardige toevoeging zijn, zijn buitengordijnen dat voor je buitenruimte. Toldo buitengordijnen bieden je beschutting en privacy wanneer daar behoefte aan is. De verschillende kleuren en uitvoeringen zorgen voor een gordijn wat aansluit bij jouw wensen.

De ‘outdoor curtain’ stoffen van Toldo® hebben dezelfde eigenschappen als screendoeken, ze absorberen de hitte en laten een beetje zonlicht doorschijnen. in tegenstelling tot screens zijn onze stoffen PVC vrij en gemaakt van 100% polyester en is daarmee weerbestendig. Het gewicht van de stof zorgt ervoor dat niet bij elk zuchtje wind het gordijn alle kanten op beweegt. Daarbij zorgt de fijne weefsels ervoor dat je nog prima door het gordijn naar buiten kijkt.