Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

SkyFlow

Image 1 of 3

Vanaf € 700,-

In het kort

C-lamel

Image 1 of 2

Stel je vraag

Leave this field blank

Maak kennis de SkyFlow

Bepaal Zelf De Lichtinval Van Natuurlijk Licht

Ontdek De Kwaliteit Van De Aluprof SkyFlow

Buiten-Jaloezie Als Meest Effectieve Zonwering

Een buitenjaloezie wordt beschouwd als de meest effectieve vorm van zonwering. Het behoort tot de categorie van hoogrendementszonwering (HR-zonwering). Deze jaloezieën houden in de warme seizoenen het zonlicht effectief buiten, terwijl er voldoende ruimte tussen de lamellen is voor goede ventilatie. Dit maakt ze bewezen de meest efficiënte vorm van zonwering op de markt. Tegelijkertijd profiteren ze in de koudere maanden, wanneer de zon laag aan de hemel staat, van de invallende zonnestralen om de ruimte op te warmen.

Extra voordelen Van Onze BuitenJaloezie

Buitenjaloezieën is de perfecte oplossing brede glazen gevels, het maakt raambekleding in de binnenruimte overbodig.

Montage service

Bij Toldo begrijpen we het belang van professionele installatie van zonwering. Daarom bieden wij een uitgebreide installatieservice, uitgevoerd door ervaren monteurs die dagelijks met onze producten werken. Onze tevreden klanten getuigen van onze jarenlange expertise en vakmanschap. U kunt vertrouwen op Toldo, niet alleen voor de installatie, maar ook voor uitstekende service ná de installatie. Als een gerenommeerd bedrijf staan wij klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Zelf je zonwering monteren?

Natuurlijk! Bij Toldo bezorgen wij jouw producten persoonlijk bij je thuis. Op deze manier garanderen we dat je het juiste product ontvangt en dat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het transport.

KnikarmschermenScreensRolluiken