Home » Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Dat is nog eens met licht spelen

SkyFlow

Image 1 of 5

Vanaf € 700,-

De meest efficiënte zonwering. 5 jaar garantie

Ideaal voor grote glasoppervlaktes. Reguleer zelf de lichtinval door de lamellen naar boven of beneden te kantelen. Maak raambekleding overbodig door het gebruik van buitenjaloezieën.

Speel met de lichtinval door de lamellen naar voren of achteren te kantelen. De Skyflow biedt privacy met vrij zicht naar buiten.

Maak kennis de SkyFlow

De zelfdragende buiten jaloezie SkyFlow is voornamelijk ontworpen voor gevelmontage in gebouwen met grote glasoppervlakken, nieuwbouw en bestaand bouw. Dankzij de doordachte constructie vormen de geleiders de dragende elementen van het systeem. Er is daarom geen extra bevestiging van de cassette nodig. De cassette van de buiten-jaloezieën zijn gemaakt van geëxtrudeerde aluminium profielen en verkrijgbaar in een ovaal en vierkant afwerking aan de bovenzijde, met bijpassende geleiders.

De cassette van de jaloezie is tot maar liefst 6000 mm breed leverbaar. De lamellen van de jaloezie zijn gemaakt van geprofileerd aluminium en verkrijgbaar in twee vormen: een C en Z lamel. De eerste worden tweezijdig naar binnen gevouwen en zorgen daarmee voor stijfheid en windweerstand. Bovendien kunnen draaien van 0 tot 180 graden. Op hun beurt zorgen de Z-vormige lamellen dankzij hun structuur voor een vollere schaduwwerking (verduistering). Ze zijn bovendien voorzien van een speciale geluiddempende dichting. De Z lamel kan van 0-90 graden draaien. Alle aluminium onderdelen worden gepoedercoat in 11 standaard kleuren RAL kleuren.

HR zonwering

Een buiten-jaloezie is de enige wegklapbare zonwering onder de noemer HR-Zonwering (hoog rendement zonwering). Door in het warme seizoen het zonlicht van het glas te houden, met voldoende ruimte is tussen de lamellen voor goede voor goede ventilatie. Is het bewezen de meest efficiënte zonwering op de markt! Tegelijkertijd zorgt het in de koudere dagen van het jaar, wanneer de zon laag staat ervoor dat het de ruimte opwarmt door de invallende zonnestalen.

In het kort

C-lamel

Image 1 of 2

Stel je vraag

Leave this field blank

Installatie service

Bij Toldo kun je goede service verwachten. Na het maken van een offerte komen wij bij jouw thuis voor extra advies en om de producten nauwkeurig in te meten. Onze vakbekwame monteur komt op de afgesproken datum om de producten te installeren.

Thuis laten bezorgen?

Geen probleem! Wij komen je producten persoonlijk bij je thuis bezorgen. Zo weten wij zeker dat jij het juiste product hebt ontvangen en dat er geen beschadigen zijn ontstaan tijdens transport. Ook als je het product thuis laat bezorgen kan je genieten van de garantie zoals aangegeven in de voorwaarde.

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van