Home » Gevel zonwering

Gevel zonwering

Op een verantwoorde manier de warmte weren

Toldo biedt een ruim assortiment aan buitenzonwering, geschikt voor alle typen gevels. Onze zonwering kan volledig naar jouw wensen worden samengesteld, dankzij de vele beschikbare opties.

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan screens, rolluiken, markiezen en buitenjaloezieën, allemaal van topkwaliteit. We staan garant voor hoogwaardige producten die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Rolluiken

Een rolluik is een zeer veelzijdige vorm van zonwering, die goed is in het verminderen van omgevingsgeluid en het reguleren van de temperatuur. Dankzij de isolerende eigenschappen helpt een rolluik bij het creëren van een aangename en comfortabele leefomgeving.

Screens

Verticale zonwering biedt je privacy zonder het contact met buiten te verliezen. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen winderige en regenachtige omstandigheden, zodat je ongestoord kunt genieten, ongeacht het weer. Met een reductie van maximaal 9 graden

Markiezen

Onze markiezen zijn uiterst effectief en vormt een prachtig plaatje op traditionele oude Hollandse bouwstijl. Deze tijdloze zonwering combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor het niet alleen de zonnestralen blokkeert, maar ook een verfijnde uitstraling geeft aan je woning in de klassieke stijl.

Uitvalschermen

Een wind bestendige zonwering. Ideale zonwering van alles boven de begane grond of voor ramen waar zich geen doorgang bevindt.

BuitenJaloezieën

Buiten Jaloezie is de meest efficiënte zonwering, zogeheten HR-Zonwering. Ook leverbaar met een verduisterde lamel.

Montage service

Bij Toldo begrijpen we het belang van professionele installatie van zonwering. Daarom bieden wij een uitgebreide installatieservice, uitgevoerd door ervaren monteurs die dagelijks met onze producten werken. Onze tevreden klanten getuigen van onze jarenlange expertise en vakmanschap. U kunt vertrouwen op Toldo, niet alleen voor de installatie, maar ook voor uitstekende service ná de installatie. Als een gerenommeerd bedrijf staan wij klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Zelf je zonwering monteren?

Natuurlijk! Bij Toldo bezorgen wij jouw producten persoonlijk bij je thuis. Op deze manier garanderen we dat je het juiste product ontvangt en dat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het transport.