Markiezen

Markiezen

Standaard model

Image 1 of 5

Vanaf € 490,-

✅ Ambachtelijke handgemaakt zonwering

Oogstrelende op traditioneel Hollandse bouw

✅ Effective zonwering door dichte zijkanten

✅ Zowel handbediend als elektrisch leverbaar

✅ 5 jaar fabrieksgarantie

Stuur je wensen naar info@toldo.nl of vul het offerte aanvraag formulier in voor een offerte op maat.

In het kort

Max. Breedte: 6000 mm

Max. Uitval: 2500 mm

Bediening: Handbediend met koord, elektrisch met Somfy of Brel motor

Koord: Bovenlangs of onderlangs

Kleur frame en ombouw: Wit RAL 9010, Crème 9001, Antiekgroen RAL 6009, Beige RAL 1015

Doek: Dickson Orchestra en Sattler Elements collectie

Frame materiaalGrenenhout, hardhout of aluminum 

Ombouw materiaal: Grenenhout, hardhout, aluminum of kunststof

Montage: Gevel / plafond

Uit te breiden met: Zonsensor, windsensor, smartphone bediening of aangedreven door Solar


Garantie: 5 jaar

Levertijd: 5 – 6 weken

Maak kennis met onze markiezen

Een markies heeft drie basis modellen, allemaal met verschillende met een verschillende einddoel.

1. Standaard Model: Traditionele Elegante Boog

Het standaard model biedt een klassieke uitstraling met zijn hoogte die gelijk is aan zijn diepte. Dit zorgt voor een traditionele boogvorm die tijdloze elegantie uitstraalt.

2. Pet Model: Voor Ingangen en Begane Grond

Het pet model onderscheidt zich door zijn hogere voorzijde t.o.v. de uitval. Ideaal voor winkels of de begane grond met een looppad voor het raam. Een combinatie van functionaliteit en stijl met een open uitstraling.

3. Klap Model: Voor Grote Uitval

Het klap model is ontworpen voor markiezen met een aanzienlijke uitval. Dit model biedt maximale bescherming tegen de zon en voegt een knusse unieke dimensie toe aan jouw buitenruimte.

Modellen

Image 1 of 3

Frame en Ombouw naar Jouw Voorkeur

Kies uit drie frame-opties voor de binnenzijde van de markies: het traditionele grenenhout of hardhouten frame of het onderhoudsvrije aluminium frame. Voor de ombouw van de markies zijn er vier varianten beschikbaar: grenenhout, hardhout of toch liever iets onderhoudsvrij, aluminium en massief kunststof. Zo kun je jouw markies aanpassen aan jouw stijl en behoeften.

Bedieningsopties voor Optimaal Gemak

Kies de bediening die bij jou past. Ga voor de traditionele koord bediening, elektrisch bediend met schakelaar of handzender, of helemaal draadloos met solar aangedreven motor inclusief afstandsbediening. Heb je er liever helemaal geen omkijken naar, voeg dan een zon en wind sensor toe aan je markiezen zodat alles automatisch zakt wanneer het nodig is.

Echte Ambachtelijke Kwaliteit van Betalux

Onze markiezen leverancier, Betalux, is een Friese familie onderneming al meer dan 40 jaar. Met passie en vakmanschap maken ze op traditionele wijze markiezen, volledig met de hand. Betalux werkt uitsluitend met hoogwaardige stoffen en materialen, en kan zelfs bedrijfslogo’s op de markiezen schilderen.

Snel Leverbaar en Volledig Personaliseerbaar

Dankzij het lokale vakmanschap kunnen wij jouw markiezen snel leveren, vaak al binnen 5 weken. Personaliseer jouw markies met de naam of het logo van jouw bedrijf. De beschildering blijft duurzaam en waterafstotend, terwijl de vuilwerende coating behouden blijft.

Creëer Jouw Perfecte Buitenruimte met Markiezen

Bij ons draait alles om jouw voorkeuren. Ontdek de unieke markiezen die jouw ruimtes koel houden en beschermen tegen de zon.

Montage service

Bij Toldo begrijpen we het belang van professionele installatie van zonwering. Daarom bieden wij een uitgebreide installatieservice, uitgevoerd door ervaren monteurs die dagelijks met onze producten werken. Onze tevreden klanten getuigen van onze jarenlange expertise en vakmanschap. U kunt vertrouwen op Toldo, niet alleen voor de installatie, maar ook voor uitstekende service ná de installatie. Als een gerenommeerd bedrijf staan wij klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Zelf je zonwering monteren?

Natuurlijk! Bij Toldo bezorgen wij jouw producten persoonlijk bij je thuis. Op deze manier garanderen we dat je het juiste product ontvangt en dat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het transport.

KnikarmschermenScreensRolluiken