Home » Markiezen

Markiezen

Standaard model

Image 1 of 5

Maak kennis met onze markiezen

Een markies telt drie modellen. Het standaard, het pet model en het klap model. Het standaard model is net zo hoog als dat hij diep is, hiervoor ontstaat er een traditionele boog. Het petmodel Heeft een hogere voorzijde en wordt vaak gebruik bij een ingang van een winkel of bijvoorbeeld op de begane grond aan de openbare weg. Het klap model is bedoeld voor markiezen met een grote uitval.

Voor het frame van de markies heb je de keuze uit twee opties. Een traditioneel hardhouten frame of een van onderhoudsvrij aluminium.

Daarnaast zijn er voor de ombouw vier variante mogelijk. Grenenhout, Hardhout, Aluminium en massief kunststof.

Voor de bediening kun je kiezen uit de traditionele koord bediening, een bedraden motor met schakelaar of een afstandsbediening en een solar aangedreven motor met afstandsbediening.

Echte Hollandse markiezen

Onze markiezen leverancier, Betalux is een fries bedrijf wat al meer dan 40 jaar bestaat. Met passen maken zei op traditionele wijzen hun markiezen. Een markies wordt tenslotte met de hand gemaakt. Betalux werkt uitsluiten met de beste stoffen en materialen. Een bedrijfslogo of tekst op de markies? Betalux schildert zonder moeite de mooiste logos op de stof. Doordat onze markiezen een in Nederland gemaakt worden kunnen wij ze snel leveren, vaak al binnen 5 weken.

Markies personaliseren

De markies personaliseren met een de naam of het logo van je bedrijf? Onze leverancier schildert de mooiste logo’s. Door te schilder blijft de vuil en waterwerende coating intact én heeft de beschildering een lange levensduur.

Stoffen

De keuzes van de stof zijn oneindig, daarom hebben wij een collectie gemaakt van hoge kwaliteit stof met jaarlijks nieuwe kleuren en patronen die mee gaan met de trends. De standaard doeken zijn stoffen uit de collectie van Dickson Orchestra of Sattler Elements.

Vanaf € 490,-

Oogstrelende op traditioneel Hollandse bouw. 5 jaar garantie

De mooiste vorm van zonwering. De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kan de zon ook komt. Hand gemaakt in ons mooie Friesland. Bij het familie bedrijf Betalux. Een markies beidt oneindig veel mogelijkheden in modellen en kleuren.

Stuur je wensen naar info@toldo.nl of vul het offerte aanvraag formulier in voor een offerte op maat.

In het kort

Modellen

Image 1 of 3

Installatie service

Bij Toldo kun je goede service verwachten. Na het maken van een offerte komen wij bij jouw thuis voor extra advies en om de producten nauwkeurig in te meten. Onze vakbekwame monteur komt op de afgesproken datum om de producten te installeren.

Thuis laten bezorgen?

Geen probleem! Wij komen je producten persoonlijk bij je thuis bezorgen. Zo weten wij zeker dat jij het juiste product hebt ontvangen en dat er geen beschadigen zijn ontstaan tijdens transport. Ook als je het product thuis laat bezorgen kan je genieten van de garantie zoals aangegeven in de voorwaarde.

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van