Home » Pergola zonwering

Pergola zonwering

Perolga zonwering – Creëert een filantropische sfeer & weerbestendig

Maak kennis met de drado

De Drado is een pergola zonwering, veranda zonwering en overkapping in-één.

De zijgeleiders (56 mm breed) is voorzien van een rits-sluitingen en een spanningssysteem om de stof strak en stabiel te houden. Dat zorg ervoor dat hij bijna tegen alle weersinvloeden bestand is, tegen regen (geen hagel en sneeuw) en tot windkracht 7.

De aluminium constructie zorgt voor een goede krachtsverdeling en is daarom uiterst geschikt voor installatie tegen een zwakkere gevel, zonder in te leveren op de uitval. de pergola is ook geschikt om volledig vrijstaand te plaatsen of bovenop een overkapping of serre.

Jij bent de architect

Het aluminium frame wordt staan gepoedercoat voor een ijzersterkte lak die lang zijn kleur behoud. Daarnaast kan je kiezen uit alle RAL kleuren en geselecteerde fijn-structuur kleuren.

De zonwerende eigenschappen van de stof absorberen de hitte en zorgen zo voor een aangenaam klimaat. Met een ruime keuze aan stoffen uit de Dickson Orchestra en Sattler Elements collectie altijd een stof die past bij jou wensen. Geselecteerde stoffen op: kleurvastheid, waterdichtheid en met hoge scheurbestendigheid.

Twijfel je over de kleur van het doek? Sattler heeft een super realistische configurator. Probeer hem door op de groene klop te klikken. Vergeet niet om de filter van de Elements collectie te gebruiken.

Vanaf € 4500,-

Voor een terras van 4 t/m 42 m². 7 jaar garantie!

De pergola zonwering Drado V6000 is een veelzijdige zonwering. Door zijn stevige constructie zou je het bijna een overkapping kunnen noemen. Bestand tegen veel regen en wind. Uit te breid met accessoires als LED verlichting of een screens rondom.

Stuur je wensen naar info@toldo.nl of vul het offerte aanvraag formulier in voor een offerte op maat

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van