Home » Pergola zonwering

Pergola zonwering

Perolga zonwering – Creëert een filantropische sfeer & weerbestendig

Pergolino P3600

Image 1 of 6

Vanaf €4500,-

De Stobag Pergolino P3600 is een veelzijde pergola zonwering. Door zijn stevige constructie zou je het bijna een overkapping kunnen noemen. Bestand tegen veel regen en wind.

Stuur je wensen naar info@toldo.nl of vul het offerte aanvraag formulier in voor een offerte op maat.

maak kennis met de Pergolino P3600

De Pergolino P3600 is een pergolazonwering van het Zwitserse merk Stobag. Door de flexibele mogelijkheden is hij geschikt voor veel verschillende situaties. Met zijn afmeting kan terrassen tot 49m2 overkappen.

De aluminium constructie zorgt voor een goede krachtsverdeling en is daarom uiterst geschikt voor installatie tegen bijvoorbeeld houten gevels, zonder in te hoeven leveren op de uitval van de pergola zonwering.

De zijgeleiders (60 mm breed) is voorzien van een speciaal door stobag ontworpen spanningssysteem met gasdrukveren om de stof strak en stabiel te houden. Dat zorg ervoor dat hij bijna tegen alle weersinvloeden bestand is, tegen harde regen (geen hagel en sneeuw) en bestand tot windkracht 7. Een speciale vergrendeling aan het eind van de geleiders trekt het doek op spanning.

De Pergolino wordt speciaal op bestelling gemaakt. Hierdoor heb je de vrijheid om de pergola zonwering helemaal naar wens samen te stellen. Met 14 standaard profielkleuren én de keuze uit 180 doekkleuren is de keuze eindeloos.

In het kort

Max. Breedte: 7000 mm

Max. Uitval: 7000 mm

Bediening: Somfy IO met handzender

Systeemkleur: 14 standaard kleuren, overige RAL kleuren tegen meerprijs

Doekkleur: Dickson Orchestra collectie

Montage cassette: Muur of plafond

Montage staanders: Bodemhuls of steunvoet

Breedte geleiders: 60 mm

Verlichting LED-strips: Optioneel in geleiders of tussenrol

Verlichting LED-spots: Optioneel in geleiders of tussenrol

Weerbesteningheid: Bestand tegen harde regen en windkracht 7

Garantie: 5 jaar

Installatie service

Bij Toldo kun je goede service verwachten. Na het maken van een offerte komen wij bij jouw thuis voor extra advies en om de producten nauwkeurig in te meten. Onze vakbekwame monteur komt op de afgesproken datum om de producten te installeren.

Thuis laten bezorgen?

Geen probleem! Wij komen je producten persoonlijk bij je thuis bezorgen. Zo weten wij zeker dat jij het juiste product hebt ontvangen en dat er geen beschadigen zijn ontstaan tijdens transport. Ook als je het product thuis laat bezorgen kan je genieten van de garantie zoals aangegeven in de voorwaarde.

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van