Pergola zonwering

Pergola zonwering

Perolga zonwering – Creëert een filantropische sfeer & weerbestendig

Pergolino P3600

Image 1 of 9

Vanaf €4500,-

Maak kennis met de Pergolino P3600

De Pergolino P3600 is een hoogwaardige pergolazonwering van het Zwitserse merk Stobag, die zich kenmerkt door zijn flexibele mogelijkheden en geschiktheid voor verschillende situaties. Met de mogelijkheid om terrassen tot wel 49m2 in één stuk te overkappen, biedt deze pergolazonwering ruime bescherming tegen de zon.

De aluminium constructie van de Pergolino P3600 zorgt voor een uitstekende krachtsverdeling, waardoor het perfect geschikt is voor installatie tegen zwakkere gevels, zonder concessies te doen aan de uitval van de zonwering.

De zijgeleiders zijn 60 mm breed en uitgerust met een speciaal spanningssysteem met gasdrukveren, ontworpen door Stobag. Een speciale vergrendeling aan het eind van de geleiders trekt het doek strak. Hierdoor blijft het doek strak en stabiel, waardoor het bijna alle weersomstandigheden kan weerstaan, zoals harde regen en windsnelheden tot windkracht 6.

Stel de Pergolino zelf samen

Onze pergola’s worden altijd op maat gemaakt om perfect bij jou te passen. Ze zijn uitgerust met hoogwaardige waterdichte doeken van verschillende merken, waaronder Dickson Orchestra & Sattler, met een uitgebreid scala aan patronen en kleuren om uit te kiezen. De kleur van de aluminium constructie kan je kiezen uit 14 standaardkleuren, en afwijkende kleuren zijn ook beschikbaar tegen een meerprijs.

In het kort

Max. Breedte: 7000 mm

Max. Uitval: 7000 mm

Bediening: Somfy IO met handzender

Systeemkleur: 14 standaard kleuren, overige RAL kleuren tegen meerprijs

Doekkleur: Dickson Orchestra collectie

Montage cassette: Muur of plafond

Montage staanders: Bodemhuls of steunvoet

Breedte geleiders: 60 mm

Verlichting LED-strips: Optioneel in geleiders of tussengeleider

Verlichting LED-spots: Optioneel in geleiders of tussengeleider

Weerbesteningheid: Bestand tegen harde regen en windkracht 6

Garantie: 5 jaar fabrieksgarantie

geïntegreerde LED verlichting

De Pergolino P3600 biedt uitgebreide mogelijkheden om je terras van verlichting te voorzien. De verlichting is geïntegreerd in de geleiders of de tussengeleider. Je hebt de keuze uit LED-strips of LED-spots.

De LED-strips zijn volledig instelbaar met een afstandsbediening, waarmee je de verlichting aan/uit kunt zetten, kunt dimmen en de witte tint kunt aanpassen van 2700K tot 5000K.

Bij de LED-spots kun je vooraf kiezen uit 2700K, 3000K of 4000K wittint. De spots zijn dimbaar met behulp van een afstandsbediening.

Montage service

Bij Toldo begrijpen we het belang van professionele installatie van zonwering. Daarom bieden wij een uitgebreide installatieservice, uitgevoerd door ervaren monteurs die dagelijks met onze producten werken. Onze tevreden klanten getuigen van onze jarenlange expertise en vakmanschap. U kunt vertrouwen op Toldo, niet alleen voor de installatie, maar ook voor uitstekende service ná de installatie. Als een gerenommeerd bedrijf staan wij klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Zelf je zonwering monteren?

Natuurlijk! Bij Toldo bezorgen wij jouw producten persoonlijk bij je thuis. Op deze manier garanderen we dat je het juiste product ontvangt en dat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het transport.

KnikarmschermenScreensRolluiken