Home » Portfolio

Portfolio

Onze monteurs hebben niet alleen passie voor zonwering, ze werken dagelijks met onze producten en kennen ze daarom van binnen tot buiten.

zij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Op deze pagina vindt je een greep uit het dagelijkse werk van onze installateurs.

Proline Ritzscreen

Image 1 of 3

Zonwering Bodegraven

Sommige projecten waar je aan werkt hebben geen onderschrift nodig…

Rolluiken Bleiswijk

Meneer en mevrouw Bakker zijn klaar voor de zomer. Wij hebben aan de voorzijde van het huis rolluiken geplaatst die perfect matchen met de kleur van de kozijnen. Omdat de voorzijde van het huis op het zuiden richt, is zonwering geen overbodige luxe. De rolluiken van de begane grond zijn voorzien van een zonnepaneel op de voorkap, hierdoor is het rolluik zelfvoorzienend en hoeft er geen elektra worden aangelegd.

Brandveiligheid was de reden om rolluik van de voordeur te voorzien van een solar. In geval van stroom uitval kan dit rolluik nog altijd bediend worden, door de ingebouwde accu.

Ref: Bakker

Image 1 of 5

Solar Rolluiken Waddinxveen

Image 1 of 6

Solar rolluiken Waddinxveen

Bij de familie van Dorp, in de nieuwbouwwijk van Waddinxveen “De Triangel” hebben wij de slaapkamers voorzien van Solar rolluiken in de kleur antraciet. Met een tuin op het zuidoosten en twee kleine kinderen die slapen aan deze zijde van het huis, zijn rolluiken geen overbodige luxe. Zonwerend en verduisterend.

Een rolluik op zonne-energie biedt meerdere voordelen. Omdat het rolluik zelfvoorzienend is, hoeft er geen aansluiting van binnen gehaald te worden. Waar je in een nieuwbouwwoning natuurlijk niet op zit te wacht. Ook qua brandveiligheid heeft het een toegevoegde waarde, in geval van brand en de stroom valt uit, heeft de motor een ingebouwde accu met een capaciteit van ca. 3 weken waardoor je geen kans hebt opgesloten te worden door brand. (Waarvan wij natuurlijk hopen dat het u nooit overkomt)

Rolluiken ‘s- Gravenzande

Meneer en mevrouw Swinkels wonen met drie kinderen in het westland. Wij hebben het huis voorzien van rolluiken op de boven etages. Zij hadden verschillende redenen om te kiezen voor rolluiken. Aan de zuidkant vooral om de zon te weren in de zomer. De rolluiken aan de noordzijde, gelegen aan een doorgaande weg. Voor het reduceren van geluid, met een rolluik op kan dat lopen tot 20 dB. Daarnaast heeft een rolluik een ook een verduisterende en isolerende werking. De woning is gebouwd rond de 2e wereldoorlog en daardoor slecht geïsoleerd. Door voor alle ramen rolluiken kan de familie Swinkels 10% kosten besparen op de energierekening.

Het hele gezin kan via een app op hun smartphone alle rolluiken bedienen. Via de Somfy Switch app kan je ook timers instellen, zodat het rolluik van jou slaapkamer tegelijkertijd open gaat met de wekker.

Rolluik Westland

Image 1 of 5

Uitvalscherm Den Haag

Image 1 of 8

Uitvalscherm Den Haag

Meneer en mevrouw Pronk, wonend op de twaalfde etage in de wijk Wateringseveld te Den Haag, hebben precies op het juiste moment hun zonwering aangeschaft, net voor de lente begint, zijn zei voorzien van een nieuw uitvalscherm voor het woonkamer raam. Een uitvalscherm kan in combinatie met stormvaste armen windsnelheden aan tot windkracht 6. Daarom is een uitvalscherm naast de rits screen, de meest voorkomende zonwering voor hoger gelegen etages. Het doek is van Swela (31235) en sluit perfect aan bij de kleur van de balustrade.

Bijna alle type zonwering kan je koppelen aan zon en/of wind sensoren. De wind sensor is voor de veiligheid van het product en de omgeving, waait het te hard, wordt het zonnescherm meteen naar binnen gestuurd. De zonsensor is om optiemaal resultaat te behalen uit jouw zonwering. Als het zonne-oog de zon detecteert, wordt het zonwering automatisch uit gestuurd. Hand voor als u veel van huis bent. Of belangrijkere dingen aan je hoofd heeft.

Installatie service

Bij Toldo kun je goede service verwachten. Na het maken van een offerte komen wij bij jouw thuis voor extra advies en om de producten nauwkeurig in te meten. Onze vakbekwame monteur komt op de afgesproken datum om de producten te installeren.

Thuis laten bezorgen?

Geen probleem! Wij komen je producten persoonlijk bij je thuis bezorgen. Zo weten wij zeker dat jij het juiste product hebt ontvangen en dat er geen beschadigen zijn ontstaan tijdens transport. Ook als je het product thuis laat bezorgen kan je genieten van de garantie zoals aangegeven in de voorwaarde.

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van