ProLine Ritz Screen

ProLine Ritz Screen

TopLine rits screen

Image 1 of 3

Vanaf € 700,-

Wind en regen bestendig. 5 jaar garantie.

Onze ProLine rits screens is een screen zonder consessies. Ontworpen samen met een van onze partners, uit eigen collectie.

Bestand tegen veel weersinvloeden en een lange levensduur door het gebruik van uitsluitend aluminium onderdelen.

Offerte op maat? Stuur je wensen naar info@toldo.nl of vul offerte aanvraag formulier in voor een offerte op maat.

Maak Kennis met onze Proline RitzScreen

De ProLine Ritzscreen is een ijzersterk screen. Door gebruik van Serge 600 screen doeken, in combinatie met dat onze volledige hardware volledig uit aluminium bestaat is dit screen uiterst degelijk. Heb bovenbakje wordt aangepast aan de hand van de afmetingen van het screen. De verschillende cassette hoogtes zijn: 95, 110 & 125 mm.

De onderlat heeft een verdiept profiel waardoor de lasnaat aan de onderzijde niet dichtbaar is. Daarnaast wordt de onderlat volledig ingetrokken in de cassette voor een strak uitstraling en een lagen inbouw hoogte. Dit kan belangrijk zijn als er spraken is van naar buiten draaiende ramen of deuren.

Alle aluminium onderdelen worden op bestelling geproduceerd, hierdoor heb je standaard de keuze uit alle RAL kleuren, met een eindafwerking in structuur, mat en glanslak.

Het doek wordt gespannen doormiddel van een aluminium inleg in de zijgeleiding. Hierdoor is de onze ProLine rits screen bestand tegen windkracht 9. Met een ruime keuze aan stoffen, is er altijd kleur die past bij jouw wensen. Je hebt de keuze uit gehele collectie van Serge 600. Tegen meerprijs andere doeken van Segre, waaronder doeken die compleet verduisteren. Voor elke situatie het juiste doek.

In het kort

Doorsnee zijgeleiding met aluminium inleg.

Image 1 of 6

Populaire screen doeken

Montage service

Bij Toldo begrijpen we het belang van professionele installatie van zonwering. Daarom bieden wij een uitgebreide installatieservice, uitgevoerd door ervaren monteurs die dagelijks met onze producten werken. Onze tevreden klanten getuigen van onze jarenlange expertise en vakmanschap. U kunt vertrouwen op Toldo, niet alleen voor de installatie, maar ook voor uitstekende service ná de installatie. Als een gerenommeerd bedrijf staan wij klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Zelf je zonwering monteren?

Natuurlijk! Bij Toldo bezorgen wij jouw producten persoonlijk bij je thuis. Op deze manier garanderen we dat je het juiste product ontvangt en dat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het transport.

KnikarmschermenScreensRolluiken