Home » ProLine Ritz Screen

ProLine Ritz Screen

TopLine rits screen

Image 1 of 3

Vanaf € 700,-

Wind en regen bestendig. 5 jaar garantie.

Onze ProLine rits screens is een screen zonder consessies. Ontworpen samen met een van onze partners, uit eigen collectie.

Bestand tegen veel weersinvloeden en een lange levensduur door het gebruik van uitsluitend aluminium onderdelen.

Offerte op maat? Stuur je wensen naar info@toldo.nl of vul offerte aanvraag formulier in voor een offerte op maat.

Maak Kennis met onze Proline RitzScreen

De ProLine Ritzscreen is een ijzersterk screen. Door gebruik van Serge 600 screen doeken, in combinatie met dat onze volledige hardware volledig uit aluminium bestaat is dit screen uiterst degelijk. Heb bovenbakje wordt aangepast aan de hand van de afmetingen van het screen. De verschillende cassette hoogtes zijn: 95, 110 & 125 mm.

De onderlat heeft een verdiept profiel waardoor de lasnaat aan de onderzijde niet dichtbaar is. Daarnaast wordt de onderlat volledig ingetrokken in de cassette voor een strak uitstraling en een lagen inbouw hoogte. Dit kan belangrijk zijn als er spraken is van naar buiten draaiende ramen of deuren.

Alle aluminium onderdelen worden op bestelling geproduceerd, hierdoor heb je standaard de keuze uit alle RAL kleuren, met een eindafwerking in structuur, mat en glanslak.

Het doek wordt gespannen doormiddel van een aluminium inleg in de zijgeleiding. Hierdoor is de onze ProLine rits screen bestand tegen windkracht 9. Met een ruime keuze aan stoffen, is er altijd kleur die past bij jouw wensen. Je hebt de keuze uit gehele collectie van Serge 600. Tegen meerprijs andere doeken van Segre, waaronder doeken die compleet verduisteren. Voor elke situatie het juiste doek.

In het kort

Doorsnee zijgeleiding met aluminium inleg.

Image 1 of 6

Populaire screen doeken

Installatie service

Bij Toldo kun je goede service verwachten. Na het maken van een offerte komen wij bij jouw thuis voor extra advies en om de producten nauwkeurig in te meten. Onze vakbekwame monteur komt op de afgesproken datum om de producten te installeren.

Thuis laten bezorgen?

Geen probleem! Wij komen je producten persoonlijk bij je thuis bezorgen. Zo weten wij zeker dat jij het juiste product hebt ontvangen en dat er geen beschadigen zijn ontstaan tijdens transport. Ook als je het product thuis laat bezorgen kan je genieten van de garantie zoals aangegeven in de voorwaarde.