Home » Ritsscreen D105 Solar

Ritsscreen D105 Solar

Sunmaster D105 Solar

Image 1 of 4

Maak kennis met de D105 ritsscreen

De D105 Solar van Sunmaster, gaat door zijn hoekige design, op in de structuur van de omgeving. De geïntegreerde onderlag zorgt tevens voor een kleine inbouwhoogte. belangrijk wanneer elke millimeter telt, bijvoorbeeld in een situatie met naar buiten draaiende ramen.

Het doek wordt doormiddel van een rits sluiting geleider in de verticale zijgeleiding. Hierdoor is de D105 Solar bestand tegen windkracht 9. De slanke geleiders van 40 mm zorgen ervoor dat hij toepasbaar is op bijna elk type kozijn.

De standaard kleur van D105 Solar wordt standaard voorzien van gepoedercoaten aluminium in de kleuren: Wit RAL 9010, ivoor RAL 9001, antraciet RAL 7016 of aluminium grijs RAL 9006.

Met een ruime keuze aan stoffen, is er altijd een kleur die past bij jouw wensen. Met keuze uit ruim 60 doeken, van doeken waar je goed doorheen kunt kijken tot compleet verduisterende doeken.

Vanaf € 888,-

Een rits screen zonder snoeren. 5 jaar garantie.

De rits screen D105 Solar is een windvast screen, zonder elektrische bedrading. Het zonnepaneel wordt op de voorzijde van het screen geplaatst, wat zorgt voor de voeding van de motor. De ingebouwde accu zorgt ervoor hij altijd voldoende capaciteit heeft om het screen naar boven of beneden te sturen middels een afstandsbediening. Dit is het nieuwste type rits screen van Sunmaster. Een type met een extra dikke aluminium wanddikte van geleiders en cassette, dit zorgt voor een langere levensduur en een cassette die ook bij grotere breedtes zijn degelijke uitstraling behoud.

Stuur je wensen naar info@toldo.nl of vul het offerte aanvraag formulier in voor een offerte op maat.

Installatie service

Bij Toldo kun je goede service verwachten. Na het maken van een offerte komen wij bij jouw thuis voor extra advies en om de producten nauwkeurig in te meten. Onze vakbekwame monteur komt op de afgesproken datum om de producten te installeren.

Thuis laten bezorgen?

Geen probleem! Wij komen je producten persoonlijk bij je thuis bezorgen. Zo weten wij zeker dat jij het juiste product hebt ontvangen en dat er geen beschadigen zijn ontstaan tijdens transport. Ook als je het product thuis laat bezorgen kan je genieten van de garantie zoals aangegeven in de voorwaarde.

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van