Sunmaster ZipDesign 105 Solar

Sunmaster ZipDesign 105 Solar

Sunmaster D105 Solar

Image 1 of 4

Vanaf € 888,-

✅ Voorzien van Brel motor op zonne-energie

✅ Volledig snoer loos

✅ Bestand tot windkracht 8

✅ Voor kleine en hele grote ramen

✅ 5 jaar garantie

In het kort

Max. breedte: 5000 mm

Max. hoogte: 2700 mm

Bediening: Brel motor op zonne-energie incl. afstandsbediening

Systeemkleur: RAL 9010 / RAL 9001 / RAL 7016 of RAL 9006.

Doek: Sergé screen doek met 3% doorkijk

Zijgeleiding: Met rits sluiting 

montage: op de dag / in de dag

Bakmaat: 111 mm diep x 105 mm hoog

geleiders: 36 mm breed x 40 mm diep

Uit te breiden met: Zonsensor, windsensor en smartphone bediening

Garantie: 5 jaar

Levertijd: 5 – 8 weken

Sunmaster ZipDesign 105 Solar: Slank en Efficiënt Zonnescherm

Het hoekige design van de Sunmaster ZipDesign 105 Solar zorgt ervoor dat dit zonnescherm naadloos opgaat in de structuur van jouw omgeving. Met een geïntegreerde onderlag biedt het ook een kleine inbouwhoogte, wat ideaal is voor situaties met naar buiten draaiende ramen waar elke millimeter telt.

Zonne-energie voor Optimaal Gemak

Het zonnepaneel op de voorzijde van het zonnescherm voorziet de motor van energie. Daarnaast is er een ingebouwde accu die ervoor zorgt dat de ZipDesign 105 Solar altijd voldoende capaciteit heeft om met een afstandsbediening het scherm naar boven of beneden te sturen.

Windbestendig met Slanke Geleiders

Het doek van de ZipDesign 105 Solar wordt opgesloten in de verticale zijgeleiding middels een ritssluiting. Hierdoor is het zonnescherm bestand tegen windkracht 9. Met slanke geleiders van 40 mm is dit zonnescherm geschikt voor bijna elk type kozijn.

Veelzijdige Kleuropties en Stoffen

De ZipDesign 105 Solar wordt standaard geleverd in gepoedercoat aluminium in de kleuren: Wit RAL 9010, ivoor RAL 9001, antraciet RAL 7016 of aluminium grijs RAL 9006. Tegen een meerprijs is een andere RAL kleur mogelijk. Daarnaast heb je een ruime keuze uit meer dan 60 doeken, variërend van transparante doeken tot compleet verduisterende doeken, zodat je altijd een kleur kunt vinden die past bij jouw wensen.

Ontdek de Efficiëntie van Sunmaster ZipDesign 105 Solar

Kies voor de slanke en efficiënte Sunmaster ZipDesign 105 Solar voor een naadloze integratie in jouw omgeving en het gemak van zonne-energie. Geniet van optimale zonwering en een ruime keuze aan kleuren en stoffen die bij jouw stijl passen.

Bestel Vandaag Nog Jouw Sunmaster D105 Solar

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw Sunmaster ZipDesign 105 Solar zonnescherm voor een perfecte aanvulling op jouw woning.

Montage service

Bij Toldo begrijpen we het belang van professionele installatie van zonwering. Daarom bieden wij een uitgebreide installatieservice, uitgevoerd door ervaren monteurs die dagelijks met onze producten werken. Onze tevreden klanten getuigen van onze jarenlange expertise en vakmanschap. U kunt vertrouwen op Toldo, niet alleen voor de installatie, maar ook voor uitstekende service ná de installatie. Als een gerenommeerd bedrijf staan wij klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Zelf je zonwering monteren?

Natuurlijk! Bij Toldo bezorgen wij jouw producten persoonlijk bij je thuis. Op deze manier garanderen we dat je het juiste product ontvangt en dat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het transport.

KnikarmschermenScreensRolluiken