Home » Ritsscreen D105

Ritsscreen D105

Sunmaster Design 105 Solar

Image 1 of 7

Maak kennis met de D105 ritsscreen van Sunmaster

De D105 van Toldo, gaat door zijn hoekige design, op in de structuur van de omgeving. De geïntegreerde onderlag zorgt tevens voor een kleine inbouwhoogte. belangrijk wanneer elke millimeter telt, bijvoorbeeld in een situatie met naar buiten draaiende ramen.

Het doek wordt gespannen doormiddel van een kunststof inleg in de zijgeleiding. Hierdoor is de onze ProLine rits screen bestand tegen windkracht 8. Hierdoor is de D105 bestand tegen windkracht 8. De slanke geleiders van 40 mm zorgen ervoor dat hij toepasbaar is op bijna elk type kozijn. De mogelijkheid om het screen te koppelen met een “middengeleider” (65mm breed) zou je tot 8 meter breed kunnen. En dat met een inbouw hoogte van 90 mm.

De standaard RAL kleur van de D105 rist screen zijn, wit RAL 9010, Ivoor RAL 9001, antraciet RAL 7016 of aluminium grijs RAL 9006 structuur. Alle profielen worden gepoedercoat voor een ijzersterke lak. Andere RAL kleuren zijn ook mogelijk tegen meerprijs.

Met een ruime keuze aan stoffen, is er altijd kleur die past bij jouw wensen. Je hebt de keus uit ruim 60 kleuren en soorten, van doeken waar je goed doorheen kunt kijken tot compleet verduisterende doeken. Voor elke situatie het juiste doek.

Vanaf € 815,-

Windvast tot windkracht 8, op elke positie. 5 jaar garantie

De rits screen D105 is een windvast screen, ongeacht of hij nu helemaal naar beneden is of halverwege het raam. Het screen is altijd bestand tegen windkracht 9. Standaard geleverd met een Somfy IO motor.

Offerte op maat? Stuur je wensen naar info@toldo.nl of vul offerte aanvraag formulier in voor een offerte op maat.

In het kort

Installatie service

Bij Toldo kun je goede service verwachten. Na het maken van een offerte komen wij bij jouw thuis voor extra advies en om de producten nauwkeurig in te meten. Onze vakbekwame monteur komt op de afgesproken datum om de producten te installeren.

Thuis laten bezorgen?

Geen probleem! Wij komen je producten persoonlijk bij je thuis bezorgen. Zo weten wij zeker dat jij het juiste product hebt ontvangen en dat er geen beschadigen zijn ontstaan tijdens transport. Ook als je het product thuis laat bezorgen kan je genieten van de garantie zoals aangegeven in de voorwaarde.

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van