Home » Rolluik Alu RolBasic

Rolluik Alu RolBasic

Inspiratie

Image 1 of 6

Maak kennis met de Alu RollBasic rolluik

Een rolluik is een veelzijdige zonwering, zo is een rolluiken verduisterend, weren ze inbrekers en beschermen ze jou kozijnen tegen verkleuring. Ook houdt een rolluik geluid tegen en weren ze zomerse de hitte én in de winter, de winterse kou. Wat ook weer scheelt in de energie kosten.

We maken de rolluiken op maat passen bij jouw wensen. Onze producten variëren in hoogte van 50 tot 280 cm. De breedtes lopen uiteen van 50 tot 440 cm.

Volop keuze in de uitvoering en kleur

Veel mensen kiezen voor de standaard hoekige aluminium kappen. De kleuren heel uiteenlopend. Wist je dat je de vrije keuze hebt om te combineren met de kleur.

De bak is gemaakt van geëxtrudeerde aluminium en wordt halfrond of hoekig met een afgeschuinde voorkap geleverd. Je hebt de keuze uit diverse standaard kleuren voor lamellen en omkasting. Onze extrusiekasten zijn ook leverbaar in alle RAL-kleuren.

Elk rolluik maken we met zorg en de beste materialen. De aluminium profielen zijn roestvrij. De lamellen zijn dubbel- wandig en volgeschuimd met CFK-vrij polyurethaan. Dit zorgt voor stevigheid (ook bij grote elementbreedtes) en isolatie. Al onze rolluiken hebben stevige ophangveren. Daardoor is het onmogelijk het rolluik van buitenaf op te duwen, wat inbraak helpt voorkomen. De lamellen zijn geborgd met arreteer- blokjes. Deze voorkomen het verschuiven en daardoor vast- lopen van de lamellen.

De geïntegreerde borstel of rubberafdichting met stabilisator in de zijgeleider zorgt voor een soepele en stillere werking. Alle gebruikte materialen zijn van de gere- nommeerde merken zoals Aluprof en Heroal.

Vanaf € 480,-

Zonwerend, inbraakwerend, isolerend en verduisterd, een rolluik is een echte duizendpoot. 5 jaar garantie

Isolatie, veiligheid en privacy, een rolluik biedt het allemaal. De Alu Basic in gemaakt van een stevig aluminium pantser en is te bestellen in uiteenlopende kleuren.

Stuur je wensen naar info@toldo.nl of vul het offerte aanvraag formulier in voor een offerte op maat. Bij het plaatsen van je bestelling komen wij bij je langs om de exacte maat opnemen.

In het kort

Installatie service

Bij Toldo kun je goede service verwachten. Na het maken van een offerte komen wij bij jouw thuis voor extra advies en om de producten nauwkeurig in te meten. Onze vakbekwame monteur komt op de afgesproken datum om de producten te installeren.

Thuis laten bezorgen?

Geen probleem! Wij komen je producten persoonlijk bij je thuis bezorgen. Zo weten wij zeker dat jij het juiste product hebt ontvangen en dat er geen beschadigen zijn ontstaan tijdens transport. Ook als je het product thuis laat bezorgen kan je genieten van de garantie zoals aangegeven in de voorwaarde.

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van