Rolluik RollBasic

Rolluik RollBasic

Rolluik RollBasic

Image 1 of 8

Vanaf € 480,-

In het kort

Sunmaster RollBasic Rolluik: Duurzaam en Veelzijdig

De Sunmaster RollBasic is een rolluik met een stevige lamel, ontworpen om aan al je zonwerende behoeftes te voldoen. Dit veelzijdige rolluik biedt talloze voordelen, waaronder verduistering, bescherming tegen inbrekers en behoud van de kozijnen tegen verkleuring

Energiebesparend en Geluidswerend

Naast het creëren van een donkere en rustige sfeer in je huis, helpt het RollBasic rolluik ook om geluiden van buitenaf te dempen, waardoor je geniet van een vredige woonomgeving. Bovendien biedt het rolluik isolatie tegen zowel zomerse hitte als winterse kou, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen.

Stijlvolle Kleuropties

De RollBasic is verkrijgbaar in verschillende kleuropties om perfect bij jouw woning te passen. De basis kleuren, waaronder wit, ivoor, antraciet, quartsgrijs en naturelgrijs, omvatten de meest voorkomende en tijdloze tinten. Voor een eigentijdse look bieden we ook trendcolors, waaronder zwart, staalblauw, dennengroen en lichtgrijs.

Ontdek de Voordelen van Sunmaster RollBasic

Als je op zoek bent naar een duurzaam en veelzijdig rolluik met uitstekende isolerende en geluidswerende eigenschappen, dan is de Sunmaster RollBasic de ideale keuze voor jouw huis. Geniet van een comfortabel binnenklimaat, verhoogde veiligheid en besparingen op energiekosten met dit hoogwaardige rolluik.

Bestel Vandaag Nog Jouw Rolluik

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw Sunmaster RollBasic rolluik. Ervaar het verschil dat dit veelzijdige en stijlvolle rolluik kan maken voor jouw wooncomfort en energie-efficiëntie.

Montage service

Bij Toldo begrijpen we het belang van professionele installatie van zonwering. Daarom bieden wij een uitgebreide installatieservice, uitgevoerd door ervaren monteurs die dagelijks met onze producten werken. Onze tevreden klanten getuigen van onze jarenlange expertise en vakmanschap. U kunt vertrouwen op Toldo, niet alleen voor de installatie, maar ook voor uitstekende service ná de installatie. Als een gerenommeerd bedrijf staan wij klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Zelf je zonwering monteren?

Natuurlijk! Bij Toldo bezorgen wij jouw producten persoonlijk bij je thuis. Op deze manier garanderen we dat je het juiste product ontvangt en dat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het transport.

KnikarmschermenScreensRolluiken