Home » Rolluiken

Rolluiken

De duizendpoot onder de zonwering

Sunmaster RolBasic Rolluik

Image 1 of 10

Vanaf € 480,-

Onze rolluiken

Sunmaster – RollBasic

Gewoon een goed en stevig rolluik. Met een mooie afwerking

Sunmaster – RolBasic op zonne-energie

Kabels zijn overbodig, het zonnepaneel zorgt voor de voeding van het rolluik

In het kort

Merken: Sunmaster en Aluprof

Max. breedte: 3800 mm

Max. hoogte: 3500 mm

Inbouw maat: Van 130 t/m 210 mm, afhankelijk van de hoogte

Systeem kleur: 13 standaard kleuren

Motortype: Somfy LT, RTS of IO of Solar een Brel Solar motor

Bakvorm: Hoekig of afgeschuind

Montage mogelijkheid: in de dag of op de dag (montage op kozijn of op de muur)

Niet alle opties behoren tot de standaard uitrusting

Maak kennis met onze rolluiken

Onze rolluiken zijn de duizendpoot onder de zonwering! Ze zijn niet alleen effectief in de zomer als zonwering, maar bieden het hele jaar door talloze voordelen. De aluminium lamellen bevatten schuim dat ook in de winter een isolerende werking heeft, waardoor ze energiebesparend zijn.

Volledige Lichtcontrole en Isolatie

Met een simpele druk op de knop kunnen de lamellen volledig gesloten worden, waardoor je de ruimte volledig kunt verduisteren. Dit is ideaal voor een goede nachtrust of als je een thuisbioscoop wilt creëren. Daarnaast beschikken al onze rolluiken over een handige “kiertjesstand”, waardoor er toch een subtiel licht binnen kan sijpelen, terwijl je toch voldoende privacy behoudt en de insecten buiten de deur houdt.

Hoogwaardig Aluminium voor Duurzaamheid

Onze rolluiken zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium, waardoor ze duurzaam en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. De omkasting en lamellen zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw huis past. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de omkasting (geleiders en bak) te bestellen in een gewenste RAL-kleur, zodat je de rolluiken perfect kunt afstemmen op jouw persoonlijke stijl.

Ontdek de Veelzijdigheid van Onze Rolluiken

Benut de multifunctionele eigenschappen van onze rolluiken en geniet van de vele voordelen die ze te bieden hebben. Of het nu gaat om zonwering, isolatie, volledige verduistering of subtiele lichtregeling, onze rolluiken zijn de ideale oplossing voor jouw behoeften.

inbraak preventie met rolluik

Wist je dat een rolluik inbrekers afschrikt en daarmee de kans op een inbraak in jouw huis aanzienlijk verkleint? Onze rolluiken zijn ontworpen met veiligheid in gedachten, waardoor jouw woning een extra beveiligingslaag krijgt. Met behulp van de gebruiksvriendelijke Somfy Switch app kun je op afstand controleren of jouw rolluiken gesloten zijn. Zo kun je altijd met een gerust hart van huis gaan, wetende dat je de controle hebt over de beveiliging van jouw woning.

In het zeldzame geval dat een rolluik weigert te functioneren of is geblokkeerd, hoef je je geen zorgen te maken. De Somfy Switch app stuurt je direct een melding op je telefoon, zodat je snel actie kunt ondernemen en eventuele problemen kunt oplossen.

Bestel Vandaag Nog Jouw Rolluiken en Ervaar het Gemak

Wacht niet langer en profiteer van de talloze voordelen van onze rolluiken. Bestel vandaag nog jouw rolluiken en ervaar het gemak en comfort dat ze te bieden hebben.

Door rolluiken te plaatsen, creëer je niet alleen een zonwerende en inbraakwerende oplossing, maar profiteer je ook van maximale energiebesparing. Rolluiken fungeren als een extra isolatielaag en verminderen het warmteverlies door de ramen aanzienlijk. Dit resulteert niet alleen in lagere energiekosten, maar zorgt ook voor een comfortabeler binnenklimaat gedurende het hele jaar

Montage service

Bij Toldo begrijpen we het belang van professionele installatie van zonwering. Daarom bieden wij een uitgebreide installatieservice, uitgevoerd door ervaren monteurs die dagelijks met onze producten werken. Onze tevreden klanten getuigen van onze jarenlange expertise en vakmanschap. U kunt vertrouwen op Toldo, niet alleen voor de installatie, maar ook voor uitstekende service ná de installatie. Als een gerenommeerd bedrijf staan wij klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Zelf je zonwering monteren?

Natuurlijk! Bij Toldo bezorgen wij jouw producten persoonlijk bij je thuis. Op deze manier garanderen we dat je het juiste product ontvangt en dat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het transport.