Home » Rolluiken

Rolluiken

De duizendpoot onder de zonwering

Sunmaster rolluik

Image 1 of 4

Vanaf € 480,-

De meest veelzijdig zonwering. 5 jaar garantie

Met een ruim assortiment aan kleuren voor jou rolluik, altijd een rolluik die past bij jouw wensen.

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een rolluik. Een rolluik geeft rust en beschutting, ze verduisteren, isoleert en zijn inbraakwerend. Het geeft je een gerust gevoel als je weg bent óf als je lekker ligt te slapen.

Waarom rolluiken

Een rolluik is niet altijd het mooiste aangezicht is de staat. Daarin tegen is hij wel uiterst effectief, niet alleen als zonwering in de zomer. Een rolluik heeft meer handige eigenschappen. Het schuim, binnenin de aluminium lamel heeft in de winter ook een isolerende werking. De lamellen kunnen volledig gesloten worden waardoor je de ruimte met een druk op de knop volledig verduisterd. Tevens reduceert een rolluik geluid tot 20dB, handig als je aan een drukke weg woont.

De omkasting en de lamellen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Alle profielen worden gepoedercoat en zijn leverbaar 13 verschillende kleuren. Daarnaast is het mogelijk om de omkasting (geleiders en bak) te bestellen in een gewenste RAL kleur. Bij de lamellen in dat niet mogelijk.

inbraak preventie met rolluik

Een rolluik schikt inbrekers af en verklein daarmee de kans dat er bij jou wordt ingebroken. Doormiddel van de Somfy Switch app kan je op afstand zien of de rolluik dicht zijn. In het geval dat er een rolluik weigert, krijg je een melding op je telefoon. De app biedt ook mogelijkheden om de werken met timers of interval timer.

In het kort

Merken: Sunmaster en Aluprof

Max. breedte: 3800 mm

Max. hoogte: 3500 mm

Inbouw maat: Van 130 t/m 210 mm, afhankelijk van de hoogte

Systeem kleur: 13 standaard kleuren

Motortype: Somfy LT, RTS of IO voor Solar screens een Brel motor

Bakvorm: Hoekig of afgeschuind

Montage mogelijkheid: in de dag of op de dag (montage op kozijn of op de muur)

Niet alle opties behoren tot de standaard uitrusting

Kast afmeting

Bespaar tot 10% op energierekening met rolluiken

Gemiddeld gaat zo’n 37% van alle warmte in huis verloren via de ramen. Daarmee is het logisch dat investeren in rolluiken een flinke besparing van energiekosten kan opleveren. Cijfers tonen aan dat rolluiken in combinatie met isolerende raambekleding zelfs meer energie besparen dan HR++ glas, wat jaarlijks 10% kan schelen op de totale energierekening. Een goede reden dus, naast de zonwerende en inbraakwerende eigenschappen, om het plaatsen van rolluiken te overwegen.

Onze rolluiken

Rolluik Alu RolBasic

Geen toeters en bellen, gewoon een goed en stevig rolluik

Rolluik op zonne-energie

Kabels zijn overbodig, het zonnepaneel zorgt voor de voeding van het rolluik

Installatie service

Bij Toldo kun je goede service verwachten. Na het maken van een offerte komen wij bij jouw thuis voor extra advies en om de producten nauwkeurig in te meten. Onze vakbekwame monteur komt op de afgesproken datum om de producten te installeren.

Thuis laten bezorgen?

Geen probleem! Wij komen je producten persoonlijk bij je thuis bezorgen. Zo weten wij zeker dat jij het juiste product hebt ontvangen en dat er geen beschadigen zijn ontstaan tijdens transport. Ook als je het product thuis laat bezorgen kan je genieten van de garantie zoals aangegeven in de voorwaarde.

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van