Home » Rolluik op zonne-energie

Rolluik op zonne-energie

Inspiratie

Image 1 of 4

Vanaf € 600,-

Zonwerend, inbraakwerend, isolerend en verduisterend. Een rolluik is de meest veelzijdige zonwering.

Ons solar rolluik zijn net als onze Alu RolBasic gemaakt van dikke aluminium lamellen, gevuld met een isolatieschuim.

Offerte op maat? Stuur je wensen naar info@toldo.nl of vul offerte aanvraag formulier in voor een offerte op maat.

Maak kennis met de Alu RollSolar rolluik

Een rolluik is een veelzijdige zonwering, zo is een rolluiken verduisterend, weren ze inbrekers en beschermen ze jou kozijnen tegen verkleuring. Ook houdt een rolluik geluid tegen en weren ze zomerse de hitte én in de winter, de winterse kou. Wat ook weer scheelt in de energie kosten.

Bij een solar rolluik wordt er een klein zonnepaneel op de voorkap geplaatst. Een speciale motor met ingebouwde accu zorgt voor een constante voeding. De accu heeft een capaciteit van 3 weken (bij normaal gebruik) en heeft 8 uur nodig om de accu volledig op te laden. Hij laad al bij 1500 Lux. Het rolluik wordt bediend met een afstandsbediening.

We maken de rolluiken op maat passen bij jouw wensen. Onze producten variëren in hoogte van 50 tot 300 cm. De breedtes lopen uiteen van 50 tot 380 cm.

Volop keuze in de uitvoering en kleur

De bak is gemaakt van geëxtrudeerde aluminium en wordt halfrond of hoekig met een afgeschuinde voorkap geleverd. Je hebt de keuze uit 13 standaard kleuren voor lamellen en omkasting. Onze extrusiekasten zijn ook leverbaar in alle RAL-kleuren.

Elk rolluik maken we met zorg en de beste materialen. De aluminium profielen zijn roestvrij. De lamellen zijn dubbel- wandig en volgeschuimd met CFK-vrij polyurethaan. Dit zorgt voor stevigheid (ook bij grote elementbreedtes) en isolatie. Al onze rolluiken hebben stevige ophangveren. Daardoor is het onmogelijk het rolluik van buitenaf op te duwen, wat inbraak helpt voorkomen. De lamellen zijn geborgd met arreteer- blokjes. Deze voorkomen het verschuiven en daardoor vast- lopen van de lamellen.

De geïntegreerde borstel of rubberafdichting met stabilisator in de zijgeleider zorgt voor een soepele en stillere werking. Alle gebruikte materialen zijn van de gere- nommeerde merken zoals Alukon en Heroal.

In het Kort

Installatie service

Bij Toldo kun je goede service verwachten. Na het maken van een offerte komen wij bij jouw thuis voor extra advies en om de producten nauwkeurig in te meten. Onze vakbekwame monteur komt op de afgesproken datum om de producten te installeren.

Thuis laten bezorgen?

Geen probleem! Wij komen je producten persoonlijk bij je thuis bezorgen. Zo weten wij zeker dat jij het juiste product hebt ontvangen en dat er geen beschadigen zijn ontstaan tijdens transport. Ook als je het product thuis laat bezorgen kan je genieten van de garantie zoals aangegeven in de voorwaarde.

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van