Home » Rits Screens

Rits Screens

In een koel huis thuis komen

Sunmaster Design 105 Solar

Image 1 of 4

Vanaf € 450,-

Biedt privacy, zonder het contact met buiten te verliezen. 5 jaar garantie

Met een ruim assortiment aan screens, altijd een screen die past bij jouw wensen en situatie.

Met de komst van de rits screen is hij niet meer weg te denken uit het rijtje van de populairste zonwering. Door zijn stijlvolle design en gunstige specificaties kan dat ook niet anders.

Waarom een Rits Screen

Door de eigenschappen van een rits screen is hij in veel situatie de perfecte oplossing. De stof van een screen filteren het licht op een prettige manier en weren tegelijkertijd goed de warmte. Het doek is doorlaat van 1, 3 of 5% waardoor je (overdag) door het doek naar buiten kan kijken maar er niet naar binnen gekeken kan worden. Als het donker is werkt het precies tegenover gesteld.

Een rits screen is bestand is tegen harde wind. Afhankelijk van het type en afmeting tot een windkracht 9. Daarnaast is het doek van glasvezel en is goed bestand tegen regen. De perfecte oplossing voor als je veel van huis ben.

Door het verticaal lopende doek is het de ideale oplossing voor als je last hebt van een laag staande zon. daarnaast biedt een screendoek overdag privacy doordat je niet van buiten naar binnen kan kijken.

Stel je eigen screen samen

Onze producten zijn altijd maatwerk, dat geeft jou de vrijheid hem helemaal naar wens samen te stellen. Zo heb je keuze uit 50 standaard doekkleuren en afhankelijk van het model keuze uit alle ral kleuren. De cassette (aan de bakje aan de bovenzijde) heeft een vierkante vorm of een met een schuine kan aan de zichtzijde.

Overkapping afsluiten met een screen

Een rits screen om je overkapping af te sluiten is populair momenteel. Het doek zorgt ervoor dat de zon buiten blijf en brengt rust en beschutting in de overkapping. Zodat jij lekker kan genieten van het lekkere weer. Tegelijkertijd neemt het screen weinig ruimte is als je hem niet gebruikt daardoor je de overkapping zo open mogelijk houdt. Het is ook mogelijk om een raamvenster in de doek te leveren. Hierdoor behoudt je het zicht naar buiten en krijg je het gevoel dat je in een echte tuinkamer zit.

In het kort

Merken: Sunmaster en Toldo eigen merk

Max. breedte: 5000 mm

Max. hoogte: 3500 mm

Systeem kleur: Alle RAL kleuren (Sunmaster drie standaard kleuren)

Doek: Serge 600 collectie in 1, 3 & 5% doorkijk of verduisterend

Motortype: Standaard Somfy LT, RTS of IO voor Solar screens een Brel motor

Geleiders: HTF of 2-delige geleider met onzichtbare bevestiging

Montage mogelijkheid: in de dag of op de dag (montage op kozijn of op de muur)

Niet alle opties behoren tot de standaard uitrusting

Onze screen modellen

Toldo – Proline RitzScreen

Een RitzScreen zonder consessies. Standaard het meest complete screen. Inbouwhoogte vanaf 95mm

Sunmaster Zip screen Project

Terug naar de basis, interessant geprijsd rits screen. Bij grote, en ook bij kleine aantallen.

Sunmaster D105 Rits screen

Een luxe afwerking, met D van design. Zonder ook maar één schroefje in zicht.

Sunmaster D105 Solar

Bedrading is verlegden tijd. Deze screen worden aangedreven door de zon.

Installatie service

Bij Toldo kun je goede service verwachten. Na het maken van een offerte komen wij bij jouw thuis voor extra advies en om de producten nauwkeurig in te meten. Onze vakbekwame monteur komt op de afgesproken datum om de producten te installeren.

Thuis laten bezorgen?

Geen probleem! Wij komen je producten persoonlijk bij je thuis bezorgen. Zo weten wij zeker dat jij het juiste product hebt ontvangen en dat er geen beschadigen zijn ontstaan tijdens transport. Ook als je het product thuis laat bezorgen kan je genieten van de garantie zoals aangegeven in de voorwaarde.

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van