Home » Rits Screens

Rits Screens

In een koel huis thuis komen

Sunmaster Design 105 Solar

Image 1 of 4

Vanaf € 450,-

Biedt privacy, zonder het contact met buiten te verliezen. 5 jaar garantie

Een ritsscreen is een verticale zonwering met een ritssluiting in de zijgeleiding. Het solide principe van een ritsscreen zorgt ervoor dat een ritsscreen bestand is tegen regen en harde wind. Een ritsscreen is de ideale zonwering voor hoger gelegen etages of als je veel van huis bent.

Met de komst van de rits screen is hij niet meer weg te denken uit het rijtje van de populairste zonwering. Door zijn stijlvolle design en gunstige specificaties kan dat ook niet anders.

Waarom een Rits Screen

Door de eigenschappen van een rits screen is hij in veel situatie de perfecte oplossing. De stof van het screen filteren licht op een prettige manier en weren daarmee tegelijkertijd de warmte. Bij goed gebruik kan het screen de temperatuur tot 9 graden cooler houden. Het doek van het screen is gemaakt van polyvinyl glasvezeldoek en heeft de zonnewarmte en de straling ervan te reduceren. Door de weving van de stof heeft een doorkijk-percentage van 1, 3 of 5%, waardoor je (overdag) naar buiten kunt kijken en er niet naar binnen gekeken kan worden. Als het buiten donker is werkt het precies tegenover gesteld.

Een rits screen is bestand is tegen harde wind. Afhankelijk van het type en de afmeting is zijn onze ritsscreen bestand tot windkracht 9. Daarnaast is het doek van glasvezel en is goed bestand tegen regen. De perfecte oplossing voor als je veel van huis ben.

Door het verticaal lopende doek is het de ideale oplossing voor als je last hebt van een laag staande zon. daarnaast biedt een screendoek overdag privacy doordat je niet van buiten naar binnen kan kijken.

Stel je eigen screen samen

Onze producten zijn altijd maatwerk, dat geeft jouw de vrijheid om de zonwering naar wens samen te stellen. De doekencollectie bestaat uit 50 standaard kleuren. De profielen zijn afhankelijk van het model, in alle ral kleuren zonder meerprijs. De cassette heeft standaard een vierkante vorm ook is een afgeschuine kap mogelijk.

Overkapping afsluiten met een screen

Je overkapping afsluiten met een ritsscreen is een populier optie onder de veranda eigenaren. Het doek zorgt ervoor dat de zon buiten blijf en brengt rust en beschutting in de overkapping. Zodat jij lekker kunt genieten van het lekkere weer. Tegelijkertijd neemt het screen weinig ruimte is als je hem niet gebruikt, daardoor blijft de opening van de overkapping behouden. Het is ook mogelijk om een screen te voorzien van een doek met doorzichtig raamvenster.

In het kort

Merken: Sunmaster en Toldo eigen merk

Max. breedte: 5000 mm

Max. hoogte: 3500 mm

Systeem kleur: Alle RAL kleuren (Sunmaster drie standaard kleuren)

Doek: Serge 600 collectie in 1, 3 & 5% doorkijk of verduisterend

Motortype: Standaard Somfy LT, RTS of IO voor Solar screens een Brel motor

Geleiders: HTF of 2-delige geleider met onzichtbare bevestiging

Montage mogelijkheid: in de dag of op de dag (montage op kozijn of op de muur)

Windbestendigheid: Tot windkracht 9

Regen bestendig: Ja

Niet alle opties behoren tot de standaard uitrusting

Onze screen modellen

Toldo – Proline RitzScreen

Een RitzScreen zonder consessies. Standaard het meest complete screen. Inbouwhoogte vanaf 95mm

Sunmaster Zip screen Project

Terug naar de basis, interessant geprijsd rits screen. Bij grote, en ook bij kleine aantallen.

Sunmaster D105 Rits screen

Een luxe afwerking, met D van design. Zonder ook maar één schroefje in zicht.

Sunmaster D105 Solar

Bedrading is verlegden tijd. Deze screen worden aangedreven door de zon.

Installatie service

Bij Toldo kun je goede service verwachten. Na het maken van een offerte komen wij bij jouw thuis voor extra advies en om de producten nauwkeurig in te meten. Onze vakbekwame monteur komt op de afgesproken datum om de producten te installeren.

Thuis laten bezorgen?

Geen probleem! Wij komen je producten persoonlijk bij je thuis bezorgen. Zo weten wij zeker dat jij het juiste product hebt ontvangen en dat er geen beschadigen zijn ontstaan tijdens transport. Ook als je het product thuis laat bezorgen kan je genieten van de garantie zoals aangegeven in de voorwaarde.

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van