Home » Stobag – CamaBox

Stobag – CamaBox

CamaBox BX4700

Image 1 of 5

Vanaf € 2750,-

Voor grote en middelgrote terrassen. 5 jaar garantie.

De Camabox van het Zwitserse Stobag is een hoogwaardige kubusvormige cassette zonnescherm. De CamaBox is er in twee uitvoeringen; in een lichte, compacte uitvoering de BX4000 of in een zwaardere uitvoering de BX4700. Afhankelijk van uw wensen of afmeting.

Het hoogwaardige knikarmscherm van Stobag heeft twee belangrijke prijzen gewonnen op het gebied van design, kwaliteit, duurzaamheid en prijs. Beide modellen hebben Red Dot adward gewonnen. De BX4000 heeft tevens het German Design Award gewonnen in de 2019 bij de introductie van het model.

Maak kennis met stobag

Stobag staat bekent om hun hoogwaardige zonwering, met oogstrelende details en uitzonderlijk prestaties. Een bedrijf dat binnen de markt bekent staat innovatie en toonaangevend. Zowel de BX4000 als de BX4700 zijn volledig eigen ontworpen knikarmschermen. De gewonnen prijzen zijn een bevestiging van de exclusiviteit. Een andere onderschijt waar Stobag bekent om staat is de speciale verstevigingsbaan aan beide zijdes van het doek, die zorgt ervoor dat het doek mooi in model blijft.

CamaBox BX4000 vs BX4700

De CamaBox BX4000 is de meest compacte van de twee, door zijn hoekige vorm én een aanzicht zijde van maar 17 cm is het de compactste kubusvormige zonnescherm op de markt. De maximale afmeting 6 meter breed en 3 meter uitval. Optioneel uit te voeren met een geïntegreerde LED-strip aan de onderzijde van de cassette.

De CamaBox BX4700 is zijn grote broer, waarbij de spreekwoordelijke lat nog hoger is gelegd, de lijnvoering extra is geaccentueer én meer mogelijkheden. De aanzicht zijde heeft een hoogte van 20 cm, de diepte van dit zonnescherm in 30,4 cm. De maximale afmeting van de Camabox BX4700 is 7 meter breed bij maar liefst 4 meter diep. Optioneel is deze net als de BX4000 uit te voeren met LED-verlichting. De BX4700 kan uitgevoerd worden met verlichting aan de muurzijde, geïntegreerde in de cassette als in de bewegende voorprofiel.

Heeft u last van een laagstaande zon of ongewenste blikken? Kies dan voor de optie van de elektrische volant plus, geheel geïntegreerde in het voorprofiel met een maximale hoogte van 180cm

.

Design verlichting

De LED-strips zijn mooi geïntegreerd in het profielen. Die u afhankelijk van de sfeer, traploos van activerend kout- tot ontspannen warmwit kunt ingesteld en dimmen. In een gecombineerde uitvoering kunt u de LED-strips afzonderlijk van elkaar bedienen met een afstandbediening

In het kort


Max. Breedte
: 7000 mm

Max. Uitval: 3000 mm

Bediening: Somfy WT of Somfy IO motor

Systeemkleur: 14 standaard kleur, 20 special Colors en Alle RAL kleuren optioneel

Doekkleur: Keuze uit stobag collectie of dickson Orchestra collectie

Cassette afmeting: 230 mm x 170 mm

Montage mogelijkheid: Gevel, plafond of dakspant constructie

Volant: Elektrische volant plus geïntegreerde in voorprofiel

Verlichting: LED strip in cassette of voorprofiel

Grarantie: 5 jaar

Levertijd: 5 tot 8 weken


BX4000

Image 1 of 2

Installatie service

Bij Toldo kun je goede service verwachten. Na het maken van een offerte komen wij bij jouw thuis voor extra advies en om de producten nauwkeurig in te meten. Onze vakbekwame monteur komt op de afgesproken datum om de producten te installeren.

Thuis laten bezorgen?

Geen probleem! Wij komen je producten persoonlijk bij je thuis bezorgen. Zo weten wij zeker dat jij het juiste product hebt ontvangen en dat er geen beschadigen zijn ontstaan tijdens transport. Ook als je het product thuis laat bezorgen kan je genieten van de garantie zoals aangegeven in de voorwaarde.