Home » Sunmaster – SunBasic

Sunmaster – SunBasic

SunBasic

Image 1 of 4

Maak kennis met de SunBasic

Het zonnescherm de SunBasic is er in twee uitvoeringen, in een gesloten en een semi-gesloten cassette. Een knikarmscherm is een zwevende zonwering, met behoud van het ruimtelijke gevoel. Standaard voorzien van een Somfy IO motor met afstandsbediening.

Het zonnescherm is bestand tegen windkracht 4/5 afhankelijk van de afmeting. Eventueel kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een windsensor toe te voegen, veilig van huis terwijl het zonnescherm de warmte buitenshuis houdt. Zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de weersomstandigheden.

De SunBasic is de perfecte oplossing voor jou terras.

Kwaliteit van Sunmaster

Onze SunBasic knikarmschermen zijn uitgevoerd in hoog­ waardig aluminium, met robuuste armen en met het beste doek. De knikarmschermen van Sunmaster zijn weerbes­tendig en vrijwel onderhoudsvrij. Is het knikarmscherm een­ maal gemonteerd, dan heb je er geen omkijken meer naar. Met de eerste 5 jaar fabrieksgarantie staan wij volledig achter onze degelijke en stijlvolle zonwering.

Stoffen

De keuzes van de stof zijn oneindig, daarom hebben wij een collectie gemaakt van hoge kwaliteit stof met jaarlijks nieuwe kleuren en patronen die mee gaan met de trends. De standaard doeken zijn stoffen uit de collectie van Dickson Orchestra of Sattler Elements.

Twijfel je over de kleur van het doek? Sattler heeft een super realistische configurator. Probeer hem door op de groene klop te klikken. Vergeet niet om de filter van de Elements collectie te gebruiken.

Vanaf € 1499,-

In veel verschillende variaties. 5 jaar garantie

Het knikarmscherm van Sunmaster, de SunBasic is het basis model van Sunmaster. Het is standaard een semi-gesloten cassette. Een scherp geprijsd zonnescherm van goede kwaliteit met 5 jaar fabrieksgarantie en 20 jaar plezier.

Stuur je wensen naar info@toldo.nl of vul het offerte aanvraag formulier in voor een offerte op maat.

In het kort

Semi-gesloten cassette of gesloten cassette

De SunBasic semi-gesloten cassette, in een zonnescherm wat aan de onderzijde open is. Wat als nadeel heeft dat het doek minder goed beschermt wordt tegen weersinvloeden waardoor er sneller weer-plekjes op het doek komen. Daarnaast ontstaat er een vieze rand aan de begin zijde van het doek.

De SunBasic gesloten cassette heeft een extra aluminium afwerking aan de achter én onderzijde, wat het zonnescherm goed afsluit goed bestand is tegen weersinvloeden.

SunBasic cassette

Image 1 of 2

Installatie service

Bij Toldo kun je goede service verwachten. Na het maken van een offerte komen wij bij jouw thuis voor extra advies en om de producten nauwkeurig in te meten. Onze vakbekwame monteur komt op de afgesproken datum om de producten te installeren.

Thuis laten bezorgen?

Geen probleem! Wij komen je producten persoonlijk bij je thuis bezorgen. Zo weten wij zeker dat jij het juiste product hebt ontvangen en dat er geen beschadigen zijn ontstaan tijdens transport. Ook als je het product thuis laat bezorgen kan je genieten van de garantie zoals aangegeven in de voorwaarde.

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van