Sunmaster – SunEye

Sunmaster – SunEye

SunEye

Image 1 of 5

Maak kennis met de SunEye

Het zonnescherm de SunEye is een zwevende zonwering, met behoud van het ruimtelijke gevoel. Standaard voorzien van een Somfy IO motor met afstandsbediening.

Het zonnescherm is bestand tegen windkracht 4/5 afhankelijk van de afmeting. Eventueel kan je ervoor kiezen hem uit te breiden met sensoren, veilig van huis terwijl het zonnescherm de warmte buitenshuis houdt. Zonder je zorgen te hoeven maken over de weersomstandigheden.

De SunEye is er in twee uitvoeringen de standaard SunEye en de SunEye XL. De standaard variant het een max. afmeting van 550 cm breed x 300 cm uitval. De XL heeft een max. afmeting van 745 cm breed x 350 cm uitval.

Kwaliteit van Sunmaster

Onze SunBasic knikarmschermen zijn uitgevoerd in hoog­ waardig aluminium, met robuuste armen en met het beste doek. De knikarmschermen van Sunmaster zijn weerbes­tendig en vrijwel onderhoudsvrij. Is het knikarmscherm een­ maal gemonteerd, dan heb je er geen omkijken meer naar. Met de eerste 5 jaar fabrieksgarantie staan wij volledig achter onze degelijke en stijlvolle zonwering.

Stoffen

De keuzes van de stof zijn oneindig, daarom hebben wij een collectie gemaakt van hoge kwaliteit stof met jaarlijks nieuwe kleuren en patronen die mee gaan met de trends. De standaard doeken zijn stoffen uit de collectie van Dickson Orchestra of Sattler Elements.

Vanaf € 2040,-

Kwaliteit in een mooi design. 5 jaar garantie

Het knikarmscherm de SunEye is het luxe model van Sunmaster. Door zijn horizontale opstelling heeft de SunEye een slank aanzicht van nog geen 15 cm. Met een afwerking tot in de perfectie. De kwaliteit die we gewend zijn van Sunmaster met 5 jaar fabrieksgarantie en 20 jaar plezier.

Stuur je wensen naar info@toldo.nl of vul het offerte aanvraag formulier in voor een offerte op maat.

In het kort

Plafond montage

Image 1 of 2

Veel gestelde vragen

Is het doek waterdicht? Al onze doeken zijn waterdicht, een speciale coating zorgt ervoor dat er geen druppel water door de stof komt.

Wat kost een zonnescherm van 5 meter breed met een afstandsbediening? Daar kunnen wij vrij kost in zijn. De kosten van een SunEye van 5 meter breed x 3 met uitval is € 2800,- incl. btw

Kan het zonnescherm uit blijven met regen? Het advies blijft altijd uit te kijken met regen. De SunEye kan uit blijven met lichte regenval. Als het harder regent kan het water op het doek zorgen voor te veel gewicht waardoor de armen kunnen breken.

Hoeveel kost het om het zonnescherm te laten monteren? De kosten van montage van een zonnescherm is afhankelijk van de situatie. De gemiddelde kosten liggen rond de € 280,- incl. btw

Montage service

Bij Toldo begrijpen we het belang van professionele installatie van zonwering. Daarom bieden wij een uitgebreide installatieservice, uitgevoerd door ervaren monteurs die dagelijks met onze producten werken. Onze tevreden klanten getuigen van onze jarenlange expertise en vakmanschap. U kunt vertrouwen op Toldo, niet alleen voor de installatie, maar ook voor uitstekende service ná de installatie. Als een gerenommeerd bedrijf staan wij klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Zelf je zonwering monteren?

Natuurlijk! Bij Toldo bezorgen wij jouw producten persoonlijk bij je thuis. Op deze manier garanderen we dat je het juiste product ontvangt en dat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het transport.

KnikarmschermenScreensRolluiken