Unilux Plisséfit Easy

Unilux Plisséfit Easy

Vanaf € 350,-

Unillux, de grootste horren leverancier van Nederland.

“Wespen horen buiten” is de slogan van Unillux waarmee ze in 2018 genomineerd voor de slechtste slogan van het jaar. Helaas hebben ze verloren van een plaatselijke kapper met de slogan “We doen wel vrouwen maar knippen ze niet”. Dat zou hedendaags niet meer kunnen.

Maak kennis met de Unilux Plisséfit Easy

De plissé hordeur van Unilux is uitermate geschikt voor openslaande deuren en schuifpuien, wat het tot de meest verkochte hordeur in Nederland maakt.

De plissé hordeur van Unilux staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Het resultaat is een fraai en strak vormgegeven hordeur. De Plisséfit is direct in- en op-de-dag te plaatsen zonder extra hulpprofielen. Dankzij het strakke design sluit de hordeur naadloos aan bij het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet onverwacht dicht. De lage ondergeleider van slechts 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. Standaard is de hordeur leverbaar in 5 RAL kleuren.

In het kort

Max. Breedte: 1800 mm

Max. Hoogte: 3000 mm

Systeemkleur: RAL 9001, RAL 9010, RAL 7016 txt, RAL 9006 of RAL 9005 txt

kleur gaas: Zwart of grijs

Montage: In de dag of op de dag

Bevestiging: Optioneel volledig schroefloos

Montage service

Bij Toldo begrijpen we het belang van professionele installatie van zonwering. Daarom bieden wij een uitgebreide installatieservice, uitgevoerd door ervaren monteurs die dagelijks met onze producten werken. Onze tevreden klanten getuigen van onze jarenlange expertise en vakmanschap. U kunt vertrouwen op Toldo, niet alleen voor de installatie, maar ook voor uitstekende service ná de installatie. Als een gerenommeerd bedrijf staan wij klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Zelf je zonwering monteren?

Natuurlijk! Bij Toldo bezorgen wij jouw producten persoonlijk bij je thuis. Op deze manier garanderen we dat je het juiste product ontvangt en dat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het transport.

KnikarmschermenScreensRolluiken