Zonneschermen

Zonneschermen

Voorzie je terras van schaduw en houdt de zon buitenshuis

Sunmaster – SunBasic

Toldo – Silvi

Sunmaster – SunEye (XL)

Stobag – CamaBox

Kikarmscherm Silvi

Image 1 of 11

Knikarmschermen

Vanaf € 990,-

✅ Hoogwaardige zonwering

✅ Een eerlijke prijs

✅ Voor kleine en grote terrassen

✅ 100% maatwerk

✅ 5 jaar garantie

Waarom een knikarmscherm

Een knikarmscherm is een veelgebruikte zonwering voor tuinen en balkons. Het is ontworpen om de zon buiten te houden en een ruime schaduwrijke plek te creëren waar je kunt genieten met je gezin. Met een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van afmetingen, uitvoeringen en andere opties, is er altijd een model dat perfect past bij jouw situatie.

Afhankelijk van de uitvoering en afmetingen kan een knikarmscherm worden gebruikt tot windkracht 4/6.

Stel je eigen zonnescherm samen

Onze zonneschermen worden altijd op maat gemaakt om perfect bij jou te passen. Ze zijn uitgerust met hoogwaardige waterdichte doeken uit de Dickson Orchestra-collectie, met een uitgebreid scala aan patronen en kleuren om uit te kiezen. De aluminium behuizing van elk model heeft zijn eigen kleurpalet. Onze meest populaire zonnescherm, de Silvi, is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren met verschillende afwerkingen, zoals glanzend, mat of gestructureerd. Elk van onze andere modellen heeft zijn eigen standaard profielkleuren. Op deze manier kun je het zonnescherm volledig aanpassen aan je persoonlijke stijl en voorkeuren.

In het kort

Merken: Sunmaster, Stobag en Toldo

Max. breedte: 7,5 meter

Max. uitval: 4 meter

Systeem kleur: Alle RAL kleuren (Sunmaster & Stobag beperkt standaard kleuren)

Merk stoffen: Dickson Orchestrta & Sattler

Bedieningmogelijkheden: Handbediend met draaistang, Somfy LT, RTS of IO

Beaufort schaal: Windkracht 4/6 (afhankelijk van de afmeting)

Regen bestendig: Niet aan te raden, bestand tegen lichte regen

Knikarmscherm is geschikt voor: Tuin, balkon, terras, horeca

Montage service

Bij Toldo begrijpen we het belang van professionele installatie van zonwering. Daarom bieden wij een uitgebreide installatieservice, uitgevoerd door ervaren monteurs die dagelijks met onze producten werken. Onze tevreden klanten getuigen van onze jarenlange expertise en vakmanschap. U kunt vertrouwen op Toldo, niet alleen voor de installatie, maar ook voor uitstekende service ná de installatie. Als een gerenommeerd bedrijf staan wij klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Zelf je zonwering monteren?

Natuurlijk! Bij Toldo bezorgen wij jouw producten persoonlijk bij je thuis. Op deze manier garanderen we dat je het juiste product ontvangt en dat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het transport.

KnikarmschermenScreensRolluiken