Knikarmscherm Silvi

Knikarmscherm Silvi

Kikarmscherm Silvi

Image 1 of 11

Vanaf

€ 1450,-

✅ Gesloten cassette rond of hoekig

✅ Compact vormgegeven

✅ Alle RAL kleuren mogelijk

✅ Maximaal 6 meter breed en 3,5 meter diep

✅ Stof keuze uit de 10 Trend Colors van Dickson Orchestra

✅ Tot 7 jaar garantie

In het kort

Silvi afgerond

Image 1 of 2


Maak kennis met de Silvi

Het Silvi knikarmscherm, is ideaal voor middelgrote terrassen met afmetingen tot 6 meter breed en 3,5 meter diep. Dit zonnescherm onderscheidt zich door zijn compacte vormgeving, een hoogwaardige aluminium behuizing en strakke armverbindingen, wat resulteert in een voortreffelijke afwerking. Personaliseer de voorlijst naar keuze, met hoekige of afgeronde afwerking.

Dit zonnescherm maakt gebruik van innovatieve technieken om het doek optimaal op spanning te houden. Door het gebruik van spanningsbanden, een innovatief alternatief voor traditionele spanningskabels, wat resulteert in een stabiele zonwering, zelfs in winderige omstandigheden. De gelijkmatig afgewerkte elleboogverbinding draagt bij aan zowel een gestroomlijnde uitstraling als duurzame prestaties.

Gesloten cassette in alle kleuren

In gesloten stand biedt de robuuste aluminium behuizing volledige bescherming aan het doek tegen diverse weersinvloeden. De aluminium profielen ondergaan altijd een geanodiseerd proces en zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren, met afwerkingen variërend van structuur en mat tot glanslak.

Je hebt ruime keuze uit een breed scala aan kleuren en patronen voor het doek. We presenteren een selectie van tien doeken uit de gerenommeerde Dickson Orchestra-collectie, het meest vertrouwde merk in de markt. Deze doeken zijn standaard voorzien van een vuil en waterafstotende coating, waardoor ze uitstekend presteren in diverse omstandigheden.

Montage zonnescherm

Een knikarmscherm fungeert als zwevende zonwering en oefent aanzienlijke kracht uit op de gevel wanneer het wordt gebruikt. Daarom is een deskundige installatie van het knikarmscherm van essentieel belang. Onze ervaren monteurs zijn vertrouwd met de correcte installatiemethoden en houden rekening met de stabiliteit van uw gevel. Voorafgaand aan de installatie voeren we een grondige locatiebeoordeling uit om mogelijke complicaties te identificeren en te voorkomen. Zo kunt u met volledige gemoedsrust optimaal genieten van uw zonnescherm.

Montage service

Bij Toldo begrijpen we het belang van professionele installatie van zonwering. Daarom bieden wij een uitgebreide installatieservice, uitgevoerd door ervaren monteurs die dagelijks met onze producten werken. Onze tevreden klanten getuigen van onze jarenlange expertise en vakmanschap. U kunt vertrouwen op Toldo, niet alleen voor de installatie, maar ook voor uitstekende service ná de installatie. Als een gerenommeerd bedrijf staan wij klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Zelf je zonwering monteren?

Natuurlijk! Bij Toldo bezorgen wij jouw producten persoonlijk bij je thuis. Op deze manier garanderen we dat je het juiste product ontvangt en dat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het transport.

KnikarmschermenScreensRolluiken