Home » Knikarmscherm Silvi

Knikarmscherm Silvi

Kikarmscherm Silvi

Image 1 of 6

Vanaf € 1600,-

Oogstrelend vormgegeven. 5 jaar garantie

Een compact vorm gegeven knikarmscherm. Bestand tot windkracht 4/5. Ideaal voor middelgrote terrassen tot 20 m2.

Stuur je wensen naar info@toldo.nl of vul het offerte aanvraagformulier in voor een offerte op maat.

Maak kennis met de Silvi

Net als de ProLine rits screens komt het zonnescherm Silvi ook uit eigen assemblage fabriek. Het model is te vergelijken met de verano Ipanema. Je herkent het knikarmscherm door zijn strakke vormgeving, tot wel 6 meter breed. Daarnaast heb je de keuze uit een hoekige of afgeronde afwerking aan de voorzijde.

De armen van het zonnescherm zijn uitgerust met de nieuwste technieken om het doek op spanning te houden. Door te werken met spanningsbanden i.p.v. spanningskabels, is het stabieler bij wind én heeft een egaal afgewerkte elleboogverbinding.

Stel hem zelf samen!

De sterke aluminium behuizing is in gesloten stand ook helemaal gesloten. Hierdoor is het doek goed beschermt tegen weersinvloeden. De aluminium profielen wordt altijd gepoedercoat en zijn leverbaar in alle K7 RAL kleuren met eindafwerking in structuur, mat of glanslak.

De uiteenlopende mogelijkheden in kleur en patroon. is er altijd wel een doek naar wens. Wij leveren standaard een doek uit de Dickson Orchestra collectie. Dickson worden ook veel toegepast door architecten en komt veel voor binnen Vereniging Van Eigenaren.

Installatie zonnescherm

Een knikarmscherm is een zwevende zonwering. Hierdoor komt er veel kracht op de gevel als u hem gebruikt. Het is dus van belang dat een knikarmscherm vakkundig geïnstalleerd wordt. Onze monteurs weten precies hoe het zonnescherm te monteren, met oog voor de sterkte van uw gevel. Wij komen ook op locatie om de situatie te bekijken om er zeker van te zijn dat geen problemen ontstaan tijdens de installatie. Wel zo vertrouwd.

In het kort

Silvi afgerond

Image 1 of 2

Installatie service

Bij Toldo kun je goede service verwachten. Na het maken van een offerte komen wij bij jouw thuis voor extra advies en om de producten nauwkeurig in te meten. Onze vakbekwame monteur komt op de afgesproken datum om de producten te installeren.

Thuis laten bezorgen?

Geen probleem! Wij komen je producten persoonlijk bij je thuis bezorgen. Zo weten wij zeker dat jij het juiste product hebt ontvangen en dat er geen beschadigen zijn ontstaan tijdens transport. Ook als je het product thuis laat bezorgen kan je genieten van de garantie zoals aangegeven in de voorwaarde.

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van