OR

Buitenjaloezieën

Buitenzonwering - buitenjaloezie - aluprof skyflow

Skyflow buitenjaloezie

Buitenjaloezieën zijn de meest doeltreffende vorm van buitenzonwering. Ze weren niet alleen de warmte, maar bieden ook moeiteloze aanpassingen in lichtinval.

❌ Hoge cassette t.o.v. andere buitenzonwering

Giorgio Hokstam
Giorgio Hokstam
2023-08-11
Via Google bij Oscar (Toldo) terecht gekomen. Zeer snel contact en een afspraak kunnen maken. Oscar is niet alleen een hele gezellige, maar bovenal een zeer deskundige kerel. Wij zijn erg blij dat we ons nieuwe zonnescherm door hem hebben laten plaatsen en zou iedereen aanraden dat ook te doen. Een zeer professionele en persoonlijke service! Helemaal top! 5 sterren.
Mario Iuzzolino
Mario Iuzzolino
2023-08-11
Prima service! De zonwering hangt weer recht! Heel blij mee.
Berry Schuite
Berry Schuite
2023-05-14
Tevreden en blij met ons nieuwe rolluik. Erg mooi geworden. Snel en netjes geplaatst voor een zeer nette prijs. Wij raden Toldo zeker aan! Dank jullie wel!
Raish Jahangier
Raish Jahangier
2023-01-12
Top ervaring met dit bedrijf! Vanaf eerste contact goed op de hoogte gehouden, netjes werk afgeleverd! Zeer zeker aan te raden!
Astrid van der Ven
Astrid van der Ven
2022-08-13
Prima en snelle service van Toldo! De oplossing voor het defect aan mijn zonnescherm was snel gevonden. Betrouwbare en prettige professionals.
sonja de le cluse
sonja de le cluse
2022-06-16
Gisteren zonnescherm geplaatst, ruim binnen de afgesproken tijd, ook top zeker voor de hitte die eraan komt. Zijn zeer tevreden over het zonnescherm en over het ophangen ervan, met z'n tweeën was in een goed uur klaar en nu genieten maar.😁 Wij bevelen toldo zeker aan.
Ilse H
Ilse H
2022-06-13
Vanaf het eerste moment goed geholpen. Wij hebben twee rolluiken en een zonnescherm aangeschaft bij Toldo. Binnen de beloofde 6 weken is alles geleverd en geïnstalleerd en dat naar volle tevredenheid. Wat ik persoonlijk wel fijn vond is dat de gene die het inmeet ook komt voor de installatie. We raden Toldo.nl aan!!

Details en specificaties

Beschrijving

De Skyflow buitenjaloezieën bieden een unieke functionaliteit door niet alleen naar beneden, maar ook naar boven gekanteld te kunnen worden. Deze bijzondere eigenschap maakt het mogelijk om de jaloezieën zowel als buitenzonwering en als binnenjaloezieën te gebruiken. Door de lamellen naar boven te kantelen, vervullen ze de rol van binnenjaloezieën, waardoor de noodzaak voor aparte binnenzonwering wegvalt. Met de Skyflow buitenjaloezieën geniet je van een veelzijdige oplossing die zowel efficiënt als ruimtebesparend is.

Stel jouw screen zelf samen

Elk van onze producten wordt op maat voor jou vervaardigd, zodat je de vrijheid hebt om jouw zonwering naar eigen stijl te creëren. De Skyflow beschikt over 11 standaardkleuren waaronder wit, zwart en een aantal grijstinten.

Specificaties

Afmetingen
Maximale breedte 4500 mm
Maximale hoogte 4000 mm

Aandrijving
Somfy motor met schakelaar
Somfy IO motor met afstandsbediening
Alle Somfy IO motoren zijn voorbereid om te koppelen aan sensoren of bedienen met je smartphone

Kleuren
Keuze uit 11 standaard kleuren: Wit RAL 9016, beige RAL 1015, silver RAL 9006, lichtgrijs RAL 7035, muisgrijs RAL 7048, aluminiumgrijs RAL 9007, antraciet RAL 7016, zwart RAL 9005, grijs metallic of koperbruin

Offerte aanvragen

Naam(Required)
Adres(Required)
Afbeelding
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend

Buitenzonwering - buitenjaloezie - aluprof skyflow

Lamel vormen

De Skyflow is er in twee lamel vormen, elk met zijn eigen eigenschappen

Z90 lamellen: De jaloezielamellen zijn gemaakt van aluminiumplaten in de vorm van de letter “Z”. Dankzij hun constructie zorgen ze voor een vollere schaduwwerking. Ze zijn bovendien voorzien van een speciale geluiddempende dichting. Ze kunnen 0-90 graden draaien. Ons aanbod omvat twee soorten pinnen (bouten): van aluminium (duurzaam en sterk) en van pvc (dempt het geluid dat kan ontstaan bij wind).

C80 lamellen: De jaloezielamellen zijn gemaakt van aluminiumplaten in de vorm van de letter “C”. De platen worden tweezijdig naar binnen gevouwen en zorgen daarmee voor stijfheid en windweerstand. Bovendien kunnen de C80-lamellen draaien van 0 tot 180 graden waardoor jij de lichtinval kunt reguleren. Er zijn twee soorten pinnen beschikbaar in het aanbod: van staal (duurzaam en sterk) en van pvc (dempt het geluid dat kan ontstaan bij wind).

De textielelementen (ladderkoord) van de jaloezieën zijn gemaakt van polyester en thermisch geconserveerd, waardoor ze zeer goed bestand zijn tegen weersomstandigheden, uitrekken, wrijving en de gevolgen van uv-straling en schimmelvorming. Het textiel is verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart.

De meest effectieve zonwering

Buitenjaloezieën zijn de meest effectieve vorm van buitenzonwering. Ze weren niet alleen de warmte, maar bieden ook moeiteloze aanpassingen in lichtinval. Optimaliseer je woon- of werkruimte met deze veelzijdige oplossing, waarmee je de gewenste sfeer en temperatuur eenvoudig regelt.

Ervaar de voordelen van buitenjaloezieën en geniet van comfort en energie-efficiëntie.

Buitenzonwering - buitenjaloezie - SkyFlow_ZSF02
Buitenzonwering - buitenjaloezie - aluprof skyflow

De voordelen van buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën bieden verschillende voordelen, waaronder:

  1. Zonwering: Buitenjaloezieën verminderen direct zonlicht en warmtewering, waardoor een comfortabel binnenklimaat wordt behouden.
  2. Energie-efficiëntie: Door het reguleren van zonlicht en warmte, dragen buitenjaloezieën bij aan de energie-efficiëntie van een gebouw, wat mogelijk resulteert in lagere energiekosten.
  3. Privacy: De verstelbare lamellen zorgen voor privacy, terwijl het nog steeds mogelijk is om natuurlijk licht binnen te laten.
  4. Flexibele Lichtregulering: Gebruikers kunnen de hoek van de lamellen aanpassen om de gewenste hoeveelheid licht binnen te laten, waardoor een veelzijdige lichtregulering ontstaat.
  5. Bescherming Tegen UV-straling: Buitenjaloezieën verminderen de blootstelling aan schadelijke UV-straling, waardoor meubels, vloeren en gordijnen worden beschermd tegen verkleuring.
  6. Ventilatie: Wanneer de lamellen gedeeltelijk geopend zijn, kunnen buitenjaloezieën bijdragen aan natuurlijke ventilatie door luchtcirculatie toe te staan.
  7. Weerbestendigheid: Buitenjaloezieën zijn vaak ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals wind en regen, waardoor ze duurzaam zijn.

Elektrisch buitenjaloezieën

Vandaag de dag kiezen mensen bijna altijd voor zonwering met elektrische bediening. Schakelaars en afstandsbedieningen zijn de meest gangbare elektrische besturingsmethoden. 

De meeste buitenzonweringsproducten van Toldo zijn uitgerust met een Somfy io motor vanwege zijn veelzijdigheid. Het io-protocol gaat verder dan eenvoudige afstandsbediening; het maakt zonwering smarthome-ready! Met een Somfy io motor kun je je zonwering bedienen via je smartphone, programmeren op schema’s, spraakgestuurde besturing implementeren en integreren met slimme apparaten zoals Amazon Alexa, Google Home, Apple HomeKit, en meer.

Zo is jouw zonwering klaar voor de toekomst.

Buitenzonwering - buitenjaloezie - aluprof skyflow
Buitenzonwering - buitenjaloezie - aluprof skyflow

Meet en montage service

Zo verloopt de meet- en montageservice van Toldo:

  • Advies en Inmeten: Onze adviseur komt langs om de zonwering in te meten. Tijdens dit bezoek ontvang je deskundig advies en kun je ter plekke de kleurstalen bekijken om ervoor te zorgen dat de kleur perfect bij jouw stijl past.
  • Professionele Installatie: Op het afgesproken tijdstip zorgen onze ervaren monteurs voor de professionele installatie van jouw bestelde zonwering. Na de installatie lijkt het alsof ze er nooit zijn geweest, maar jij kunt nu wel volop genieten van je nieuwe zonwering.

Offerte aanvragen

Naam(Required)
Adres(Required)
Afbeelding
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend

Veelgestelde vragen buitenjaloezie

Wat is een buitenjaloezie

Buitenjaloezieën zijn zonweringssystemen die aan de buitenkant van ramen of gevels worden gemonteerd. Ze bestaan uit horizontale lamellen die verstelbaar zijn, waardoor je de invalshoek van het zonlicht kunt regelen. Dit maakt het mogelijk om de lichtinval en warmtewering aan te passen. Buitenjaloezieën zijn effectief bij het verminderen van direct zonlicht, wat de binnentemperatuur kan reguleren en tegelijkertijd privacy biedt. Ze worden vaak gebruikt in zowel residentiële als commerciële gebouwen vanwege hun functionele en esthetische voordelen.

Zijn buitenjaloezieen bestand tegen wind

Buitenjaloezieën zijn doorgaans ontworpen om weerbestendig te zijn, maar de mate van weerstand tegen wind kan variëren afhankelijk van de afmeting en het windgebied waarin u woont

Geluid van buitenjaloezieën bij wind

Om geluidshinder, zoals klapperen, bij buitenjaloezieën te verminderen, biedt Toldo kunststof stabilisatiepennen aan als oplossing. Door te kiezen voor deze stabilisatiepennen wordt het geluidsniveau verminderd, waardoor je een stillere en comfortabelere ervaring hebt met je buitenjaloezieën, in vergelijking met bijvoorbeeld screens. Deze pennen dragen bij aan een verbeterde stabiliteit en werken effectief om hinderlijke geluiden te voorkomen.

Waar moet ik rekening mee houden met het kiezen van de juiste buitenzonwering?

Bij het kiezen van de juiste buitenzonwering zijn verschillende factoren van belang. Begin met het identificeren van de zon waar je last van hebt. Wil je buitenshuis een riante schaduw creëren kijk dan naar een zonnescherm of pergola. Denk ook aan de afmetingen van je ramen, welk doel het moet dienen en je persoonlijke voorkeur voor bediening (handmatig of elektrisch). Bovendien is het waardevol om te kijken naar beschikbare kleuren en stijlen die passen bij de architectuur van je woning.

Demonteren jullie ook de oude zonwering?

Als wij de installatie van het nieuwe zonnescherm voorzien, demonteren wij het oude zonnescherm voor u. Indien gewenst voeren wij het zonnescherm ook af.

Welke soorten terraszonwering biedt Toldo.nl aan?

Ontdek het uitgebreide assortiment terraszonwering bij Toldo.nl, met onder andere diverse modellen knikarmschermen en pergola’s. Onze knikarmschermen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen die passen bij zowel jouw wensen als je budget. Daarnaast bieden we pergola’s aan in zowel hout als aluminium, met diverse doek- of lamelsystemen. Dankzij ons gevarieerde aanbod vind je bij Toldo.nl zeker een oplossing die perfect aansluit op jouw specifieke behoeften. Ontdek de mogelijkheden en verrijk jouw buitenruimte met hoogwaardige terraszonwering.

Giorgio Hokstam
Giorgio Hokstam
2023-08-11
Via Google bij Oscar (Toldo) terecht gekomen. Zeer snel contact en een afspraak kunnen maken. Oscar is niet alleen een hele gezellige, maar bovenal een zeer deskundige kerel. Wij zijn erg blij dat we ons nieuwe zonnescherm door hem hebben laten plaatsen en zou iedereen aanraden dat ook te doen. Een zeer professionele en persoonlijke service! Helemaal top! 5 sterren.
Mario Iuzzolino
Mario Iuzzolino
2023-08-11
Prima service! De zonwering hangt weer recht! Heel blij mee.
Berry Schuite
Berry Schuite
2023-05-14
Tevreden en blij met ons nieuwe rolluik. Erg mooi geworden. Snel en netjes geplaatst voor een zeer nette prijs. Wij raden Toldo zeker aan! Dank jullie wel!
Raish Jahangier
Raish Jahangier
2023-01-12
Top ervaring met dit bedrijf! Vanaf eerste contact goed op de hoogte gehouden, netjes werk afgeleverd! Zeer zeker aan te raden!
Astrid van der Ven
Astrid van der Ven
2022-08-13
Prima en snelle service van Toldo! De oplossing voor het defect aan mijn zonnescherm was snel gevonden. Betrouwbare en prettige professionals.
sonja de le cluse
sonja de le cluse
2022-06-16
Gisteren zonnescherm geplaatst, ruim binnen de afgesproken tijd, ook top zeker voor de hitte die eraan komt. Zijn zeer tevreden over het zonnescherm en over het ophangen ervan, met z'n tweeën was in een goed uur klaar en nu genieten maar.😁 Wij bevelen toldo zeker aan.
Ilse H
Ilse H
2022-06-13
Vanaf het eerste moment goed geholpen. Wij hebben twee rolluiken en een zonnescherm aangeschaft bij Toldo. Binnen de beloofde 6 weken is alles geleverd en geïnstalleerd en dat naar volle tevredenheid. Wat ik persoonlijk wel fijn vond is dat de gene die het inmeet ook komt voor de installatie. We raden Toldo.nl aan!!

Sfeerimpressie buitenjaloezie