Over ons

Onze Visie: Meer dan Schaduw – Een Compleet Zonweringbeleving

Bij Toldo koesteren wij de overtuiging dat het weren van de zon verder reikt dan enkel het bieden van schaduw. Onze benadering draait om deskundig advies met een scherp oog voor de omgeving. Met onze rijke ervaring op het gebied van zonwering en buitenleven maken wij het verschil.

Functionaliteit staat centraal bij zonwering, dat spreekt voor zich. Maar daarbij wil je ook met trots kunnen kijken naar jouw eindresultaat.

Na uitvoerig testen hebben wij in 2020 vol vertrouwen ons eerste eigen product gelanceerd: het buitengordijn. Dit gordijn is ontworpen om privacy te creëren en tegelijkertijd warmte en zonlicht buiten te houden. Een ideale oplossing voor grote overspanningen, zoals terrasoverkappingen of veranda’s.

Bij Toldo werken wij exclusief met producten van A-kwaliteit. Ons assortiment aan buitenzonwering is met zorg samengesteld uit het uitgebreide aanbod van aanbieders en producenten. Hierbij hebben wij uiteraard oog gehouden voor de kwaliteit en levensduur, zonder de kosten uit het oog te verliezen. Wij begrijpen dat je waar voor je geld wilt, zonder onnodig te veel te betalen.

Toldo: Jouw Complete Zonweringbeleving Met Oog Voor Detail

Wij zijn er trots op dat wij verder gaan dan de standaard en jou een complete zonweringbeleving bieden. Met onze kennis, hoogwaardige producten en oog voor esthetiek en functionaliteit, streven wij ernaar om jouw buitenleven nog aangenamer en stijlvoller te maken.

Service die om Jou Draait: Klantgerichtheid bij Toldo

Bij Toldo staat klantgerichte service centraal. Wij hechten veel waarde aan het leveren van uitstekende dienstverlening, niet alleen voor onze bestaande klanten, maar ook voor toekomstige klanten. Vanaf het moment van inmeten tot aan de installatie, kunt u erop vertrouwen dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij streven naar ontzorging en deskundig advies, zowel tijdens dit proces als in de jaren die volgen.

Uitgebreide Garantie Voor Uw Gemoedsrust

Wij geloven in de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij op de meeste van onze producten een garantieperiode van 5 jaar. Op bepaalde producten zelfs een garantieperiode van 7 jaar! U kunt met een gerust hart genieten van uw aankoop, wetende dat wij achter de kwaliteit staan.

Werken bij Toldo

Wij zijn opzoek naar handen handjes! Ben jij technisch onderlegd en toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct!

Stuur een mailtje naar oscar.peters@toldo.nl of bel ons gewoon even op.