Klant gerichte service

Bij Toldo vinden wij het belangrijk om goede service te leveren. Niet alleen voor bestaande klanten maar natuurlijk ook voor toekomstige klanten. Vanaf het inmeten tot installatie hoeft u zich vanzelfsprekend geen zorgen te maken. Wij ontzorgen en adviseren. Ook zeker in de jaren erna. Op de meeste producten heeft u 5 jaar garantie. Op een aantal producten zelfs 7 jaar!

Is de garantie termijn verstreken? Ook dan kan je rekenen op een goed service.

Onze visie

Bij Toldo zijn wij van mening dat zon weren meer is als alleen schaduw bieden. Wij staan voor een advies met oog voor de omgeving. Onze jarenlange ervaring op het gebied van zonwering en buitenleven maakt het verschil.

Zonwering draait hoofdzakelijk om functionaliteit natuurlijk. Maar tegelijkertijd wil je trots kunnen zijn op het eind resultaat.

Na een periode van testen, hebben wij vol vertrouwen in 2021 ons eerste eigen product gelanceerd. Het buitengordijn, georiënteerd op het creëren van privacy en het weren van hitte en zonlicht. De perfecte oplossing voor grote overspanningen, zoals een terrasoverkapping of veranda.

Toldo werkt uitsluitend met A-kwaliteit producten. Wij hebben een ruim assortiment aan zonwering en kozijnen samengesteld uit het oerwoud van aanbieders en producenten. Daarbij hebben wij heel goed gekeken naar de kwaliteit en levensduur zonder de kosten uit het oog te verliezen. Je wilt tenslotte niet te veel betalen maar wel waar je voor geld.

Werken bij Toldo

Wij zijn opzoek naar handen handjes! Ben jij technisch onderlegd en toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct!

Stuur een mailtje naar oscar.peters@toldo.nl of bel ons gewoon even op.

Meer dan zonwering

Luxe design

A-kwaliteit

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van