Huis en Tuin

Innovatieve oplossingen voor Huis en Tuin

Bij Toldo bieden we niet alleen hoogwaardige zonwering, maar ook tal van innovatieve oplossingen voor jouw huis en tuin. Ontdek ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte oplossingen om jouw leefruimte en buitenomgeving te verbeteren.

✅ Europese top kwaliteit

Onze producten

Huis en tuin - Buitenleven - Aluminium schuttingen - hoogwaardige Aluminium tuin afscheiding

Hoogwaardige aluminium tuin afscheidingen

Bekijk Aluminium schutting
Huis en tuin - Sunflex glazen schuif systemen

Duitse top kwaliteit om huis en tuin te verbinden

Bekijk Sunflex Glas systemen
Huis en tuin - kliko ombouw van metaal

Weg met die stinkende afval container in de tuin of voor de deur.

Bekijk Kliko ombouw

Hoogwaardige aluminium pergola met vaste lamellen

Coming Soon!
Aluminium Carport
Buitenleven-Sidescreen-Sira-Windscherm

Zijwaartse zonwering en oprolbaar windscherm in-een

Giorgio Hokstam
Giorgio Hokstam
2023-08-11
Via Google bij Oscar (Toldo) terecht gekomen. Zeer snel contact en een afspraak kunnen maken. Oscar is niet alleen een hele gezellige, maar bovenal een zeer deskundige kerel. Wij zijn erg blij dat we ons nieuwe zonnescherm door hem hebben laten plaatsen en zou iedereen aanraden dat ook te doen. Een zeer professionele en persoonlijke service! Helemaal top! 5 sterren.
Mario Iuzzolino
Mario Iuzzolino
2023-08-11
Prima service! De zonwering hangt weer recht! Heel blij mee.
Berry Schuite
Berry Schuite
2023-05-14
Tevreden en blij met ons nieuwe rolluik. Erg mooi geworden. Snel en netjes geplaatst voor een zeer nette prijs. Wij raden Toldo zeker aan! Dank jullie wel!
Raish Jahangier
Raish Jahangier
2023-01-12
Top ervaring met dit bedrijf! Vanaf eerste contact goed op de hoogte gehouden, netjes werk afgeleverd! Zeer zeker aan te raden!
Astrid van der Ven
Astrid van der Ven
2022-08-13
Prima en snelle service van Toldo! De oplossing voor het defect aan mijn zonnescherm was snel gevonden. Betrouwbare en prettige professionals.
sonja de le cluse
sonja de le cluse
2022-06-16
Gisteren zonnescherm geplaatst, ruim binnen de afgesproken tijd, ook top zeker voor de hitte die eraan komt. Zijn zeer tevreden over het zonnescherm en over het ophangen ervan, met z'n tweeën was in een goed uur klaar en nu genieten maar.😁 Wij bevelen toldo zeker aan.
Ilse H
Ilse H
2022-06-13
Vanaf het eerste moment goed geholpen. Wij hebben twee rolluiken en een zonnescherm aangeschaft bij Toldo. Binnen de beloofde 6 weken is alles geleverd en geïnstalleerd en dat naar volle tevredenheid. Wat ik persoonlijk wel fijn vond is dat de gene die het inmeet ook komt voor de installatie. We raden Toldo.nl aan!!

Nieuwe! Aluminium Schutting met kantelbare lamellen

Onze aluminium schutting de Olivia is een hoogwaardige aluminium schutting volledig ontworpen en geproduceerd in Europa. Beschikbaar in verschillende modellen met vaste lamellen met en zonder opening tussen de lamellen of wil je de privacy liever zelf regulieren met de elektrische verstelbare lamellen. Eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening.

Vul de schutting met zonnepanelen zodat je verlichting kunt toevoegen aan de schutting zonder deze aan te sluiten op het stroomnet. De maximale opwekking kan oplopen tot 430 Wp per schuttingdeel, uitgaande van een schuttingdeel van 2100 mm breed x 1900 mm hoog, afhankelijk van de lamelbreedte.

Buitenleven - Aluminium schuttingen - hoogwaardige Aluminium tuin afscheiding
Huis en tuin - kliko ombouw van metaal

Last van een stinkende vuilcontainer

ls je last hebt van een stinkende vuilcontainer, hebben wij de oplossing voor jou. Onze kliko ombouw Boxy is een hoogwaardige ombouw verkrijgbaar in verschillende modellen en geschikt voor tot wel 6 kliko’s breed. Hiermee zorg je ervoor dat de kliko’s beschermd zijn tegen ongewenste bezoekers en direct zonlicht, wat helpt om stank te verminderen. Kies voor een opgeruimde en georganiseerde buitenruimte met onze praktische, maar bovenal stijlvolle kliko ombouw Boxy.

Liever een specialist aan huis!

Beschrijf je behoeften aan onze adviseurs voor persoonlijk en op maat gemaakt advies. Onze ervaren experts meten graag de exacte maten bij je thuis. Liever eerst de producten zelf ervaren? Plan dan een afspraak in onze showroom. We bieden maatwerkadvies, of je nu thuis consult wilt of onze producten in de winkel wilt zien en voelen. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een perfect passende buitenzonwering passend bij jouw situatie.

Huis en Tuin - Aluminium carport - Solar carport - Carport met zonnepanelen

Aluminium (Solar) carport

Onze aluminium carport is vervaardigd uit hoogwaardige aluminium, ontworpen en geproduceerd in Europa. Deze carport is net als gehele, volledig voor jouw op maat gemaakt. De aluminium carport is verkrijgbaar in verschillende modellen en aan te vullen met zijwanden en verlichting.

Het dak van de carport kan gevuld worden met verschillende materialen, kies voor een dichte vulling van plaatwerk of een dak gemaakt van zonnepanelen om tegelijkertijd extra stroom op te wekken.

Offerte aanvragen bij Toldo

Naam(Required)
Adres(Required)
Afbeelding
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend