Succesverhalen

Ontdek en kijk mee bij klanten die u voorgingen.

Bij ons begint alles met een op maat gemaakt advies. Vanaf het allereerste moment denken wij met u mee om een oplossing te vinden die perfect aansluit bij uw wensen. Onze toegewijde monteurs zetten zich met passie in om uw project te verwezenlijken.

Sunmaster SunZip Design

Image 1 of 6

Screens op balkon

Bij mevrouw van Dijk in Gouda hebben wij haar balkon voorzien van windvaste screen. De rits screens staan op de rand van het balkon waardoor het hele balkon afgesloten kan worden. De screens houden ook de wind tegen en kan tot windkracht 8 gebruikt worden.

Specificaties screens: Sunmaster SunZip Design, systeemkleur antraciet RAL 7021 structuur, doek Serge beige 71212 voorzien van Brel motoren op zonne-energie.

Sunscreen Voorburg

Bij de familie Jacobs in Voorburg hebben wij een xl screen geïnstalleerd op de achtergevel. Handig voor een laag staande zon of als u veel van huis bent. De temperatuurreductie kan met een rotsscreen oplopen tot 9 graden.

Specificaties screen: Sunmaster SunZip Design, systeemkleur Wit RAL 9010, doek Serge Palm groen/grijs 001044 voorzien van Somfy IO motor

Sunmaster SunZip Design sunscreen

Image 1 of 5

Proline Ritzscreen

Image 1 of 3

Zonwering Bodegraven

Sommige projecten hebben geen bijschrift nodig…

Zonnescherm: Type Silvi, Antraciet RAL 7021 met doek Dickson Orchestra D308

Screens: Type ProLine, Antraciet RAL 7021 met doek Zwart Serge 010010 1%

Rolluiken Bleiswijk

Meneer en mevrouw Bakker zijn klaar voor de zomer. De voorzijde van het de woning is op het zuiden richt, zonwering is dan geen overbodige luxe. De rolluiken van de begane grond zijn voorzien van een zonnepaneel op de voorkap, hierdoor is het rolluik zelfvoorzienend en hoeft er geen elektra worden aangelegd. Brandveiligheid was de om daarvoor te kiezen bij het rolluik van de voordeur. In geval van stroomuitval kan dit rolluik nog altijd bediend worden, door de ingebouwde accu.

Kleur rolluik: Kwartsgrijs RAL 7039. Motor: Brel, waarvan een aantal op zonne-energie.

Ref: Bakker

Image 1 of 5

Solar Rolluiken Waddinxveen

Image 1 of 6

Solar rolluiken Waddinxveen

Bij de familie van Dorp, in de nieuwbouwwijk van Waddinxveen “De Triangel” hebben wij de slaapkamers voorzien van Solar rolluiken. Met een tuin op het zuidoosten en twee kleine kinderen die slapen aan deze zijde van het huis, zijn rolluiken geen overbodige luxe. Zonwerend en verduisterend.

Kleur rolluik: Antraciet 7016. Motor: Brel motor op zonne-energie

Rolluiken ‘s- Gravenzande

Meneer en mevrouw Swinkels wonen met drie kinderen in het westland. Wij hebben het huis voorzien van rolluiken op de boven etages. Zij hadden verschillende redenen om te kiezen voor rolluiken. Aan de zuidkant vooral om de zon te weren in de zomer. De rolluiken aan de noordzijde, gelegen aan een doorgaande weg. Voor het reduceren van geluid. Daarnaast heeft een rolluik een ook een verduisterende en isolerende werking. De woning is gebouwd rond de 2e wereldoorlog en daardoor slecht geïsoleerd. Door voor alle ramen rolluiken kan de familie Swinkels 10% kosten besparen op de energierekening. Het hele gezin kan via een app op hun smartphone alle rolluiken bedienen. Via de Somfy Switch app kan je ook timers instellen, zodat het rolluik van jou slaapkamer tegelijkertijd open gaat met de wekker.

Kleur rolluik: gecombineerd lichtgrijs/ivoor

Rolluik Westland

Image 1 of 5

Uitvalscherm Den Haag

Image 1 of 8

Uitvalscherm Den Haag

Meneer en mevrouw Pronk, wonend op de twaalfde etage in de wijk Wateringseveld te Den Haag, hebben precies op het juiste moment hun zonwering aangeschaft, net voor de lente begint, zijn zei voorzien van een nieuw uitvalscherm voor het woonkamer raam. Een uitvalscherm kan in combinatie met stormvaste armen windsnelheden aan tot windkracht 6. Daarom is een uitvalscherm naast de rits screen, de meest voorkomende zonwering voor hoger gelegen etages. Het doek is van Swela (31235) en sluit perfect aan bij de kleur van de balustrade.

Doek: Swela 31235. Systeemkleur Ivoor RAL 9001

Zonwering Den Haag