Succesverhalen

Pergola zonwering Waddinxveen

De familie Van der Velden uit Waddinxveen is helemaal klaar voor het zomerseizoen. Nu kunnen ze optimaal genieten van hun terras aan de Gouwe, terwijl ze kijken naar de mooie boten die dagelijks voorbij varen.

Ze hebben gekozen voor de pergola zonwering van Stobag, de Pergolino P3600, in combinatie met onze buitengordijnen. En eerlijk is eerlijk, ziet dit er niet schitterend uit?

Wil je ook jouw terras omtoveren tot een oase van rust en comfort? Stuur ons gerust een bericht en ontdek hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Giorgio Hokstam
Giorgio Hokstam
2023-08-11
Via Google bij Oscar (Toldo) terecht gekomen. Zeer snel contact en een afspraak kunnen maken. Oscar is niet alleen een hele gezellige, maar bovenal een zeer deskundige kerel. Wij zijn erg blij dat we ons nieuwe zonnescherm door hem hebben laten plaatsen en zou iedereen aanraden dat ook te doen. Een zeer professionele en persoonlijke service! Helemaal top! 5 sterren.
Mario Iuzzolino
Mario Iuzzolino
2023-08-11
Prima service! De zonwering hangt weer recht! Heel blij mee.
Berry Schuite
Berry Schuite
2023-05-14
Tevreden en blij met ons nieuwe rolluik. Erg mooi geworden. Snel en netjes geplaatst voor een zeer nette prijs. Wij raden Toldo zeker aan! Dank jullie wel!
Raish Jahangier
Raish Jahangier
2023-01-12
Top ervaring met dit bedrijf! Vanaf eerste contact goed op de hoogte gehouden, netjes werk afgeleverd! Zeer zeker aan te raden!
Astrid van der Ven
Astrid van der Ven
2022-08-13
Prima en snelle service van Toldo! De oplossing voor het defect aan mijn zonnescherm was snel gevonden. Betrouwbare en prettige professionals.
sonja de le cluse
sonja de le cluse
2022-06-16
Gisteren zonnescherm geplaatst, ruim binnen de afgesproken tijd, ook top zeker voor de hitte die eraan komt. Zijn zeer tevreden over het zonnescherm en over het ophangen ervan, met z'n tweeën was in een goed uur klaar en nu genieten maar.😁 Wij bevelen toldo zeker aan.
Ilse H
Ilse H
2022-06-13
Vanaf het eerste moment goed geholpen. Wij hebben twee rolluiken en een zonnescherm aangeschaft bij Toldo. Binnen de beloofde 6 weken is alles geleverd en geïnstalleerd en dat naar volle tevredenheid. Wat ik persoonlijk wel fijn vond is dat de gene die het inmeet ook komt voor de installatie. We raden Toldo.nl aan!!

XL-Screens Rotterdam Fresh ‘N Rebel

Fresh ‘N Rebel heeft onlangs hun kantoor van nieuwe zonwering voorzien. De verouderde markisolettes zijn vervangen door XL screens met ritsgeleiders.

De keuze voor screens kwam voort uit verschillende overwegingen. Ten eerste waren de markisolettes na een levensduur van 18 jaar aan vervanging toe. Daarnaast bieden screens betere eigenschappen voor een kantooromgeving. Ze zijn bijvoorbeeld stabieler en beter bestand tegen harde wind, wat essentieel is voor een comfortabele werkomgeving. Bovendien verminderen screens de schittering van de zon op beeldschermen, wat de productiviteit ten goede komt. Ook behouden screens het zicht naar buiten, wat een aangename werkomgeving creëert.

Zonnescherm Gouda

Mevrouw de Vries had een specifieke wens voor haar terras aan de voorzijde van de woning: een compact zonnescherm met een breedte van slechts 240 cm. Een zoektocht die haar langs diverse bedrijven leidde, waar ze telkens te horen kreeg dat deze afmeting te klein was voor een traditioneel knikarmscherm. Dit veranderde echter toen ze in contact kwam met Toldo Zonwering.

Bij Toldo Zonwering erkennen we dat elke buitenruimte, groot of klein, zijn eigen unieke behoeften heeft. Wij geloven in het bieden van oplossingen op maat, die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Daarom waren we verheugd om mevrouw de Vries te kunnen helpen met een zonnescherm dat precies aan haar behoeften voldeed.

Bij Toldo Zonwering streven we ernaar om elke klant een gepersonaliseerde ervaring te bieden, of het nu gaat om een zonnescherm voor een bescheiden terras of een uitgebreide oplossing voor grotere buitenruimtes. Mevrouw de Vries’ tevredenheid met haar op maat gemaakte zonnescherm is een prachtig voorbeeld van hoe wij ons inzetten om aan de individuele behoeften van onze klanten te voldoen, ongeacht de omvang van hun project.

Uitvalscherm Den Haag

Meneer en mevrouw Pronk, residenten van de twaalfde verdieping in het dynamische Wateringseveld te Den Haag, hebben de lentezon slim voor weten te blijven door hun zonwering tijdig te vernieuwen. Zij kozen voor een modern uitvalscherm voor hun woonkamerraam, een uitstekende keuze voor appartementen op grotere hoogte waar wind een significante factor kan zijn. Dankzij de stormvaste armen is dit type zonwering uitermate geschikt voor windsnelheden tot windkracht 6, wat het een populaire optie maakt voor hoger gelegen etages, naast de ritsscreen.

De succesvolle installatie bij de familie Pronk heeft ons reeds geleid naar een nieuwe opdracht binnen dezelfde wijk. Volgende week staan we gepland om een gelijksoortig uitvalscherm te installeren bij hun buurman, enkele deuren verder. Deze zal worden voorzien van een ander doek, waarmee we wederom een op maat gemaakte oplossing bieden die past bij de persoonlijke voorkeuren en behoeften van onze klanten.

Bij Toldo Zonwering & Buitenleven zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige zonwering die niet alleen functioneel is maar ook esthetisch bijdraagt aan de leefomgeving van onze klanten. Of u nu op zoek bent naar bescherming tegen de zon op een hooggelegen appartement of een stijlvolle update voor uw terras, ons team staat klaar om u van dienst te zijn met deskundig advies en vakkundige installatie.

Solar rolluiken Waddinxveen

Bij de familie Van Dorp, gevestigd in de bloeiende nieuwbouwwijk “De Triangel” in Waddinxveen, hebben we recentelijk een innovatieve oplossing geïmplementeerd om het comfort in hun slaapkamers aanzienlijk te verbeteren. Gezien de ligging van hun tuin op het zuidoosten en de aanwezigheid van twee jonge kinderen die slapen aan deze zonnige zijde van het huis, was de behoefte aan een effectieve zonwering en verduisteringsoplossing duidelijk aanwezig.

Om aan deze behoefte te voldoen, hebben we gekozen voor de installatie van Solar rolluiken. Deze rolluiken bieden niet alleen uitstekende zonwerende en verduisterende eigenschappen, wat ze bijzonder geschikt maakt voor slaapkamers, maar zijn ook energiezuinig dankzij hun solarvoeding. Dit betekent dat de rolluiken volledig functioneren op zonne-energie, wat een duurzame en kosteneffectieve oplossing biedt voor het gezin.

Het succes en de tevredenheid van de installatie bij de kinderslaapkamers leidden ertoe dat de familie Van Dorp, zes maanden later, besloot om ook hun eigen slaapkamer te voorzien van een dergelijk rolluik. Deze toevoeging heeft niet alleen het slaapcomfort verbeterd door een optimale verduistering en temperatuurregeling te bieden, maar draagt ook bij aan de esthetische waarde en energie-efficiëntie van hun woning. Rolluiken zijn daarmee bewezen een uiterst geschikte en waardevolle investering voor elk huishouden

Specificaties:
Kleur rolluik: Antraciet 7016. Motor: Brel op zonne-energie.

Rolluiken Bleiswijk

Meneer en mevrouw Bakker uit Bleiswijk zijn helemaal klaar voor de zomer! Dankzij de installatie van nieuwe, op maat gemaakte rolluiken door ons team, kunnen zij nu optimaal genieten van hun woning. Gelegen op het zuiden, weet iedereen dat zonwering geen overbodige luxe is voor de voorkant van een huis. Wat deze installatie bijzonder maakt, is de innovatieve integratie van zonnepanelen op de voorkap van de rolluiken op de begane grond. Deze toevoeging maakt de rolluiken zelfvoorzienend en elimineert de noodzaak voor aanvullende elektra-aansluitingen.

Veiligheid staat voorop, vooral bij het rolluik van de voordeur. In het geval van een stroomuitval biedt de ingebouwde accu een veiligheidsnet door ervoor te zorgen dat het rolluik nog steeds bediend kan worden. Dit biedt niet alleen gemak en comfort maar verhoogt ook de brandveiligheid van de woning. Meneer en mevrouw Bakker kunnen nu met een gerust hart de zomer tegemoet, wetende dat hun huis zowel koel als veilig is.

Specificaties:
Kleur rolluik: Kwartsgrijs RAL 7039. Motor: Brel, waarvan de begane grond op zonne-energie.

Screen zonwering Voorburg

Bij de familie Jacobs in Voorburg hebben we recent een XL ritsscreen geïnstalleerd op de achtergevel van hun woning. Ze kampten met het probleem van een oververhitte uitbouw tijdens de zomermaanden, evenals hinder van de laagstaande zon. Na een zorgvuldige evaluatie van hun situatie, hebben we vastgesteld dat een ritsscreen de ideale oplossing bood voor hun specifieke behoeften.

Een ritsscreen staat bekend om zijn efficiëntie in temperatuurregulatie, en in het geval van de familie Jacobs, kan de temperatuurreductie in hun uitbouw dankzij dit screen oplopen tot maar liefst 9 graden. Dit maakt niet alleen hun leefruimte comfortabeler tijdens de warmste maanden, maar draagt ook bij aan een aanzienlijke energiebesparing, aangezien de behoefte aan airconditioning vermindert. Door te kiezen voor deze oplossing, geniet de familie Jacobs nu van een aangenaam binnenklimaat, vrij van de hinder van direct zonlicht, zonder in te leveren op natuurlijk licht of uitzicht.

Specificaties screen:
Sunmaster SunZip Design, systeemkleur Wit RAL 9010, doek Serge Palm groen/grijs 001044 voorzien van Somfy IO motor

Screens Leidschendam

Neem ook eens een kijkje op onze Instagram account hier vindt u een filmpje van dit project.