OR

Boxy kliko ombouw

Before Boxy

Image 1 of 5

Vanaf € 680,-

Standaard de meest complete container ombouw.

De hoogwaardige kliko ombouw van Toldo De Boxy is volledig naar wens samen te stellen. Verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen maakt de Boxy perfect passende in elke tuin. De vuilcontainer cover “Boxy” is gemaakt van gegalvaniseerd staal gepoedercoat in drie structuur kleuren. Zwart RAL 9005, antraciet RAL 7016 of onze favoriet lichtgrijs RAL 7035.

Meer weten? Vraag een offerte aan of lees verder.

Maak kennis met Boxy

De Toldo Boxy is een modern vormgegeven container ombouw voor containers van maximaal 240 liter. Door zijn strakke lijnen en matte lak gaat hij op in de omgeving. De kliko ombouw is er in twee modellen, de standaard uitvoering voorzien van een klep aan de bovenzijde en de Boxy Flora met alleen een deur aan de voorzijde. De klep aan de bovenzijde is een vervangen voor een klein tuintje van 8 cm hoog. Leuk voor een kruidentuintje of andere lichte planten.

Standaard rijk uitgerust

De standaard kliko ombouw is voorzien van een klep aan de bovenzijde, begeleid door twee gasdruk veren om de klep soepel te kunnen openen met één hand. Een meenemer neemt de klep van de kliko mee bij het openen. wel zo handig. De deur aan de voorzijde sluit altijd door twee magneetsluitingen aan de boven én onderzijde. Ook is de deurtje voorzien van een slot met bijbehorende sleutel.

Een enkele containerbox is volledig afgeschermd aan alle zijdes. Bij meerdere Boxy’s in serie geschakeld is het schot tussen de geschakelde boxen weg gelaten. De deksel staat in een hoek van 2 graden zodat het water op een natuurlijke manier afloopt.

De deuren met hout beleggen behoort ook tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de houtsoort zijn de kosten per deur gemiddeld €60,-.

De Boxy Flora heeft de zelfde opties als het standaard model alleen dan zonder klep aan de bovenzijde om het vuil in weg te gooien.

In het kort

Modellen: Standaard en Flora

Aantal kliko’s: Van 1 tot 5 kliko’s

Hoogte: De standaard Boxy is 1180 mm hoog. De Flora is 1235 mm hoog

Kleuren: Antraciet 7016, zwart 9005 of lichtgrijs 7035

Sluiting: Magneet sluiting boven en onder + afsluiten met cilinderslot

Deuren: Standaard deuren in kleur of met hout belegd

Bovenzijde: Met afval-klep of met tuintje

Levertijd: 3 to 6 weken

Afmeting-2

Image 1 of 5

Antraciet RAL 7016

Image 1 of 3

Boxy antraciet met ruimte voor twee kliko’s met klep aan bovenzijde

Boxy Flora antraciet met ruimte voor twee kliko’s

Boxy lichtgrijs met ruimte voor drie kliko’s met hout belegde deuren

Boxy lichtgrijs met ruimte voor drie kliko’s met hout belegde deuren