Offerte aanvragen

Het team van Toldo heeft een selectie gemaakt van A-kwaliteit producten. Kies jij ook voor de kwaliteit van Toldo?

Wij helpen je graag verder. Vrijblijvend.

Naam(Required)
Adres(Required)
Afbeelding
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend

Giorgio Hokstam
Giorgio Hokstam
2023-08-11
Via Google bij Oscar (Toldo) terecht gekomen. Zeer snel contact en een afspraak kunnen maken. Oscar is niet alleen een hele gezellige, maar bovenal een zeer deskundige kerel. Wij zijn erg blij dat we ons nieuwe zonnescherm door hem hebben laten plaatsen en zou iedereen aanraden dat ook te doen. Een zeer professionele en persoonlijke service! Helemaal top! 5 sterren.
Mario Iuzzolino
Mario Iuzzolino
2023-08-11
Prima service! De zonwering hangt weer recht! Heel blij mee.
Berry Schuite
Berry Schuite
2023-05-14
Tevreden en blij met ons nieuwe rolluik. Erg mooi geworden. Snel en netjes geplaatst voor een zeer nette prijs. Wij raden Toldo zeker aan! Dank jullie wel!
Raish Jahangier
Raish Jahangier
2023-01-12
Top ervaring met dit bedrijf! Vanaf eerste contact goed op de hoogte gehouden, netjes werk afgeleverd! Zeer zeker aan te raden!
Astrid van der Ven
Astrid van der Ven
2022-08-13
Prima en snelle service van Toldo! De oplossing voor het defect aan mijn zonnescherm was snel gevonden. Betrouwbare en prettige professionals.
sonja de le cluse
sonja de le cluse
2022-06-16
Gisteren zonnescherm geplaatst, ruim binnen de afgesproken tijd, ook top zeker voor de hitte die eraan komt. Zijn zeer tevreden over het zonnescherm en over het ophangen ervan, met z'n tweeën was in een goed uur klaar en nu genieten maar.😁 Wij bevelen toldo zeker aan.
Ilse H
Ilse H
2022-06-13
Vanaf het eerste moment goed geholpen. Wij hebben twee rolluiken en een zonnescherm aangeschaft bij Toldo. Binnen de beloofde 6 weken is alles geleverd en geïnstalleerd en dat naar volle tevredenheid. Wat ik persoonlijk wel fijn vond is dat de gene die het inmeet ook komt voor de installatie. We raden Toldo.nl aan!!

In 4 stappen naar een nieuwe installatie

Bij Toldo geloven we in een soepel en duidelijk proces. Hier is hoe het werkt:

1. Offerteaanvraag en Eerste Contact

Zodra wij uw offerteaanvraag ontvangen, nemen wij direct contact met u op voor eventuele aanvullende details. We willen uw specifieke situatie begrijpen en eventuele vragen beantwoorden over onze producten en diensten.

2. Aanvullende Offerte en Inmeting

Nadat wij uw behoeften hebben besproken, sturen wij u de besproken offerte per e-mail toe. Wanneer u het aanbod aantrekkelijk vindt, plannen wij een afspraak bij u thuis (of op kantoor) om de exacte maten op te nemen. Hier tonen wij ook de stof- en kleuropties van het door u gekozen product.

3. Definitieve Offerte en Bestelling

Na inmeting ontvangt u de definitieve offerte, meestal vergelijkbaar met de eerste versie. Na uw akkoord plaatsen wij de bestelling. Ongeveer twee weken later zullen wij u informeren over de verwachte levertijd en een afspraak maken voor de installatie.

4. Installatie met Zorg en Vakmanschap

Zodra uw bestelling binnen is, plannen wij de installatie in. Onze experts zorgen voor een nauwkeurige en professionele installatie, zodat uw zonwering perfect past en optimaal werkt.

De Toldo Belofte
Bij Toldo staan wij garant voor een naadloze en zorgeloze ervaring. Wij streven naar een optimale klanttevredenheid en kwaliteit, vanaf het moment van offerteaanvraag tot de succesvolle installatie van uw zonwering.