Home » Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Leave this field blank

Het team van Toldo heeft een selectie gemaakt van A-kwaliteit producten. Kies jij ook voor de kwaliteit van Toldo?

Wij helpen u graag verder met het uitwerken van uw plan. Vul het offerte aanvraag formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

(foto – Sunmaster SunEye)

Zo werkt Toldo

Na het versturen van uw offerte aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor eventuele aanvullende vragen. Bijvoorbeeld over uw specifieke situatie of andere vragen met betrekking tot een passende offerte. Ook kunt u ons de vragen stellen die u heeft over Toldo en onze producten.

Vervolgens sturen wij u de besproken offerte per mail toe. Indien u het een aantrekkelijk voorstel vindt komen wij bij u thuis (of op kantoor) om de juiste maat op te nemen. Ook nemen wij de doeken en/of kleuren mee van het product waar u in geïnteresseerd bent.

U ontvangt van ons de tweede en definitieve offerte. Vaak niet heel afwijkend ten opzichte van de eerste offerte. Bij akkoord gaan wij de producten bestellen, na een twee weken is de levertijd bekent en zullen wij contact met u opnemen om alvast een afspraak te plannen voor de installatie. Afhankelijk van het product, is de gemiddelde levertijd 5-6 weken.

Al onze zonwering wordt in Nederland gemaakt daarom zijn wij niet afhankelijk van buitenlandse partijen, wat de levertijd redelijk stabiel houdt. Ook in het hoofdseizoen.

De zonwering specialist van Zuid-Holland. Wij installeren in de regio van