Home » Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Het team van Toldo heeft een selectie gemaakt van A-kwaliteit producten. Kies jij ook voor de kwaliteit van Toldo?

Wij helpen u graag verder met het uitwerken van uw plan. Vul het offerte aanvraag formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Leave this field blank

De Eenvoudige Stappen met Toldo

Bij Toldo geloven we in een soepel en duidelijk proces. Hier is hoe het werkt:

1. Offerteaanvraag en Eerste Contact

Zodra wij uw offerteaanvraag ontvangen, nemen wij direct contact met u op voor eventuele aanvullende details. We willen uw specifieke situatie begrijpen en eventuele vragen beantwoorden over onze producten en diensten.

2. Aanvullende Offerte en Inmeting

Nadat wij uw behoeften hebben besproken, sturen wij u de besproken offerte per e-mail toe. Wanneer u het aanbod aantrekkelijk vindt, plannen wij een afspraak bij u thuis (of op kantoor) om de exacte maten op te nemen. Hier tonen wij ook de stof- en kleuropties van het door u gekozen product.

3. Definitieve Offerte en Bestelling

Na inmeting ontvangt u de definitieve offerte, meestal vergelijkbaar met de eerste versie. Na uw akkoord plaatsen wij de bestelling. Ongeveer twee weken later zullen wij u informeren over de verwachte levertijd en een afspraak maken voor de installatie.

4. Installatie met Zorg en Vakmanschap

Zodra uw bestelling binnen is, plannen wij de installatie in. Onze experts zorgen voor een nauwkeurige en professionele installatie, zodat uw zonwering perfect past en optimaal werkt.

De Toldo Belofte

Bij Toldo staan wij garant voor een naadloze en zorgeloze ervaring. Wij streven naar een optimale klanttevredenheid en kwaliteit, vanaf het moment van offerteaanvraag tot de succesvolle installatie van uw zonwering.