OR

Uitvalscherm

Uitvalschermen van Toldo

Een uitvalscherm is een krachtige zonwering die de zon effectief buiten houdt, waardoor een aangename koelte binnen behouden blijft. Het kenmerkende van een uitvalscherm is het doek dat onder een hoek van 45 graden staat. De stevige armen van het uitvalscherm bieden stabiliteit en weerstand tegen wind.

✅ Opgewassen tegen harde wind

✅ Eerlijke prijzen 

✅ A-Kwaliteit zonwering

Onze uitvalschermen

Buitenzonwering - Uitvalscherm sunmaster

Compact uitvalscherm tot 8 meter breed

Bekijk SunProject
Buitenzonwering - uitvalscherm

Exclusieve cassette uitvalscherm tot 6 meter breed

Bekijk SunCube

Voordelen uitvalschermen?

De voordelen van een uitvalscherm voor jouw op een rijtje gezet:

  1. Effectieve zonwering: Ze bieden uitstekende bescherming tegen direct zonlicht en warmte, waardoor ze de binnentemperatuur van een huis of gebouw helpen te reguleren.
  2. Behoud van uitzicht: Uitvalschermen bieden zonwering zonder het uitzicht volledig te blokkeren. Ze laten nog steeds natuurlijk licht binnen, waardoor de ruimte helder blijft terwijl de hinderlijke zonnestralen worden tegengehouden.
  3. Bescherming van interieur: Ze beschermen meubels, vloeren en gordijnen tegen verkleuring door langdurige blootstelling aan zonlicht.
  4. Windbestendigheid: Ze zijn bestand tegen wind, waardoor ze geschikt zijn voor plaatsing op locaties met winderige omstandigheden.
Buitenzonwering - uitvalschermen - rolluiken
Buitenzonwering - Uitvalscherm sunmaster

Zonwering voor balkon

Ontdek de diverse mogelijkheden voor balkonzonwering bij Toldo. Overweeg jij zonwering voor je appartement of balkon? Uitvalschermen zijn uiterst geschikt, met een hoge windbestendigheid en bieden de gezelligheid van een knikarmscherm. Voor het plaatsen van een uitvalscherm op de rand van het balkon is vaak een extra constructie vereist, meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur ons een email, wij helpen je graag verder.
Ontdek ook onze alternatieve oplossingen, zoals zonneschermen, voor meer mogelijkheden als zonwering voor jouw appartement.

Meten en monteren service

Zo verloopt de meet- en montageservice van Toldo:

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur ons een mailtje, onze adviseurs hebben je graag verder met het uitwerken van jou ideeën.

  • Advies en Inmeten: Onze adviseur komt langs om de zonwering in te meten. Tijdens dit bezoek ontvang je deskundig advies en kun je ter plekke de kleurstalen bekijken om ervoor te zorgen dat de kleur perfect bij jouw stijl past.
  • Professionele Installatie: Op het afgesproken tijdstip zorgen onze ervaren monteurs voor de professionele installatie van jouw bestelde zonwering. Na de installatie lijkt het alsof ze er nooit zijn geweest, maar jij kunt nu wel volop genieten van je nieuwe zonwering.
Buitenzonwering - uitvalscherm - Sunmaster - toldo zonwering
Buitenzonwering - uitvalscherm - zonnescherm - Sunmaster - toldo zonwering

Kwaliteit Sunmaster zonwering

Met meer dan 50 jaar ervaring in buitenzonwering is Sunmaster een gevestigde naam in de branche. Ooit gestart als fabriek voor buitenjaloezieën en zonneschermen, voegde Sunmaster al snel de uitvalschermen aan het assortiment toe. Pas 10 jaar geleden werden ook rolluiken aan het aanbod toegevoegd.

Sunmaster onderscheidt zich door het volledig in eigen beheer produceren van hun producten. Het ontwerpen, testen en fabriceren van alle zonwering gebeurt intern. Hierbij worden sterke, duurzame en betrouwbare materialen gebruikt. Dit garandeert niet alleen de kwaliteit van de zonwering maar verzekert ook een lange levensduur en goede werking ervan

Offerte aanvragen

Naam(Required)
Adres(Required)
Afbeelding
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend

Veelgestelde vragen uitvalscherm

Heeft een uitvalscherm onderhoud nodig?

Een uitvalscherm heeft geregeld onderhoud nodig, geen noodzakelijk onderhoud maar onderhoud voor een langere levensduur en voor een stralend uiterlijk. 
Wij raden aan om de cassette van het zonnescherm 2x per jaar schoon te maken. Bij voorkeur in de zomer en in de winter Hiermee verleng je de levensduur van de lak en beperk je het ontstaan van oxidatie van het aluminium.

Vogelpoep verwijderen van het doek doe je door te wachten tot de vogeluitwerpselen zijn uitgedroogd. Om ze te verwijderen gebruik je een borstel met korte harde haren, bijvoorbeeld een schrobborstel of (oude) nagelborstel.

Wat komt er kijken bij de installatie?

De cassette van een uitvalschermen wordt, afhankelijk van de breedte, op 2 of 3 plaatsen verankerd aan de gevel voor een stabiele installatie. De armen vangen de meeste windstoten op en zijn voorzien van twee bevestigingspunten voor extra stevigheid. Door de uitstekende krachtsverdeling kan een uitvalscherm vrijwel op elke achtergrond worden gemonteerd.

Ik woon in een appartement, wat zijn de extra kosten van een hoogwerker?

De kosten voor het gebruik van een hoogwerker variëren sterk, afhankelijk van de specifieke situatie en de verdieping waarop de zonwering gemonteerd moet worden. Als je ons voorziet van meer informatie via e-mail, kunnen wij een inschatting maken van de kosten. Stuur gerust een bericht met details, zodat we je beter van dienst kunnen zijn.

Tot welke windkracht kan een uitvalscherm?

Dit type zonwering is bestand tegen wind tot windkracht 6.

Waar moet ik rekening mee houden met het kiezen van de juiste buiten zonwering

Om de juiste buiten zonwering te kiezen, is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Wil je het gebruiken om onder te zitten of alleen om de zon buitenshuis te houden. Overweeg de afmetingen van je ramen, de gewenste mate van zonwering, en jouw persoonlijke voorkeur voor bediening (handmatig of elektrisch), staat er veel wind op de plek van het zonnescherm. Daarnaast is het handig om te kijken naar de beschikbare kleuren en stijlen die bij de architectuur van je woning passen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Wat is buitenzonwering?

Buitenzonwering is een verzamelwoord en omvat verschillende typen installaties die buiten een gebouw worden geplaatst om te beschermen tegen zonlicht, hitte, schittering en zelfs regen. Deze systemen worden vaak aan ramen, terrassen, balkons, gevels gemonteerd.

Giorgio Hokstam
Giorgio Hokstam
2023-08-11
Via Google bij Oscar (Toldo) terecht gekomen. Zeer snel contact en een afspraak kunnen maken. Oscar is niet alleen een hele gezellige, maar bovenal een zeer deskundige kerel. Wij zijn erg blij dat we ons nieuwe zonnescherm door hem hebben laten plaatsen en zou iedereen aanraden dat ook te doen. Een zeer professionele en persoonlijke service! Helemaal top! 5 sterren.
Mario Iuzzolino
Mario Iuzzolino
2023-08-11
Prima service! De zonwering hangt weer recht! Heel blij mee.
Berry Schuite
Berry Schuite
2023-05-14
Tevreden en blij met ons nieuwe rolluik. Erg mooi geworden. Snel en netjes geplaatst voor een zeer nette prijs. Wij raden Toldo zeker aan! Dank jullie wel!
Raish Jahangier
Raish Jahangier
2023-01-12
Top ervaring met dit bedrijf! Vanaf eerste contact goed op de hoogte gehouden, netjes werk afgeleverd! Zeer zeker aan te raden!
Astrid van der Ven
Astrid van der Ven
2022-08-13
Prima en snelle service van Toldo! De oplossing voor het defect aan mijn zonnescherm was snel gevonden. Betrouwbare en prettige professionals.
sonja de le cluse
sonja de le cluse
2022-06-16
Gisteren zonnescherm geplaatst, ruim binnen de afgesproken tijd, ook top zeker voor de hitte die eraan komt. Zijn zeer tevreden over het zonnescherm en over het ophangen ervan, met z'n tweeën was in een goed uur klaar en nu genieten maar.😁 Wij bevelen toldo zeker aan.
Ilse H
Ilse H
2022-06-13
Vanaf het eerste moment goed geholpen. Wij hebben twee rolluiken en een zonnescherm aangeschaft bij Toldo. Binnen de beloofde 6 weken is alles geleverd en geïnstalleerd en dat naar volle tevredenheid. Wat ik persoonlijk wel fijn vond is dat de gene die het inmeet ook komt voor de installatie. We raden Toldo.nl aan!!