Maak kennis met de D3400

Het knikarmscherm Toldo D3400 is een zwevende zonwering, met behoud van het ruimtelijke gevoel. Met zijn hoekig design past hij op (bijna) elke gevel. Standaard voorzien van een Somfy IO motor, bedienbaar met een afstandsbediening. De perfecte oplossing voor jou terras.

Het zonnescherm is bestand tegen windkracht 4/5 afhankelijk van de afmeting. Eventueel kan je ervoor kiezen hem uit te breiden met sensoren, veilig van huis terwijl je zonnescherm de warmte buiten houdt. Zonder je zorgen te maken over het weer

Jij bent de architect

De kleuren van het zonnescherm zijn helemaal zelf samen te stelling. Al onze aluminium onderdelen worden gepoedercoat voor een ijzersterke lak. Voor de cassette heb je de keuze uit drie standaard kleuren, wit RAL 9016, ivoor RAL 9001 of black metallic RAL 9005 structuur (matte coating).

De keuzes van de stof zijn oneindig, daarom hebben wij een collectie gemaakt. De standaard doeken zijn stoffen uit de collectie van Dickson Orchestra of Sattler Elements.

Twijfel je over de kleur van het doek? Sattler heeft een super realistische configurator. Probeer hem door op de groene klop te klikken. Vergeet niet om de filter van de Elements collectie te gebruiken.

Geen terras te groot voor de Toldo D3400. 7 jaar garantie

Vanaf € 2649,-

Het knikarmscherm van Toldo, de D3400 is een luxe cassette systeem. de hoekige vorm geeft hem een robuuste uitstraling. Dit type gaat tot een breedte van 13,5 meter met een doek uit één stuk, in combinatie met een uitval van 3,5 meter.

Maatwerk bestellen? Stuur je wensen naar info@toldo.nl of vul het offerte aanvraag formulier in.

In het kort