OR

Unilux horren

Unilux horsystemen - unilux horren - Inklem hor - Rol hor - hordeur

Unilux horren

Unilux, de marktleiders als het gaat om insectenwering in Nederland. Met een ruim assortiment aan verschillende horsystemem heeft Unilux altijd een hor die past bij jou situatie. Onder andere plissehordeuren, rol horren vaste horren en scharnierende horsytemen.

Offerte aanvragen Unilux horren

Naam(Required)
Adres(Required)
Afbeelding
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend

Horren voor ramen en deuren

Unilux heeft verschillende horsystemen die aansluiten op verschillende kozijnen uitvoeringen. Of de raam nu naar buiten opendraait of naar binnen, Unilux heeft een hor die past op jou raam én aansluit bij jou wensen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maar een afspraak met onze adviseur om je te laten informeren welke hor geschikt is voor jou situatie.

Kijk op de website van Unilux voor meer info.

Unilux horren – inklemhor

Inklemhorren van Unilux zijn ideaal voor draaikiep ramen. Deze horren zijn eenvoudig in de raamopening te klemmen, waardoor schroeven of boren overbodig is. Met de hor geïnstalleerd kan het raam moeiteloos geopend en gesloten worden.

Onze inklemhorren zijn geschikt voor draaikiep kozijnen van hout, kunststof en aluminium. Dankzij het slimme trekflapje kunt u de hor in een handomdraai verwijderen. Bovendien zijn deze horren in vele standaardkleuren leverbaar, wat ze tot een esthetisch verantwoorde keuze maakt.

Unilux horsystemen - unilux horren - Inklem hor - Rol hor - hordeur
Unilux horsystemen - unilux horren - Inklem hor - Rol hor - hordeur

Unilux horren – Rolhor Super+

De raamrolhor Super+ is een elegante oplossing voor uw ramen, uitgerust met een RVS stift gaasopsluiting voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze rolhor wordt standaard geleverd met een gyroscopische speedreducer, die ervoor zorgt dat de hor langzaam naar boven oprolt. Dit maakt de Super+ ideaal voor ramen met veel windbelasting, grotere ramen, of schuingeplaatste (dak)ramen.

Dankzij de onzichtbare RVS stift in de geleiders blijft het gaas altijd netjes gespannen, waardoor uitwaaien onmogelijk is. De Super+ is eenvoudig te bedienen en voorzien van een handige schuifvergrendeling. Jij kunt deze raamrolhor zowel in het kozijn als op het kozijn plaatsen. Voor montage in het kozijn worden speciale geleiders gebruikt.

Vaste hordeur voor huisdieren

Solide, betrouwbaar en duurzaam: dat is de vaste hordeur van Unilux. Deze hordeur is standaard voorzien van een aluminium schopplaat en kan worden uitgerust met een duwplaat, die zowel in het midden, links of rechts geplaatst kan worden.

De vaste hordeur van Unilux kan ook worden uitgerust met boemerangscharnieren, zodat jouw huisdier de deur van beide kanten gemakkelijk kan openen. De deur sluit automatisch, waardoor insecten buiten blijven. Voor kleinere huisdieren is er de optie om een kattenluik toe te voegen. (opening kattenluik 158×236)

Daarnaast is het speciaal ontworpen petscreen ideaal om huisdieren binnen te houden. Met de vaste hordeur van Unilux profiteer je van gemak en duurzaamheid, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Unilux horsystemen - hordeur met huisdier - unilux horren - Inklem hor - Rol hor - hordeur
Unilux horsystemen - unilux horren - Inklem hor - Rol hor - hordeur

Unilux horren – Hordeur Plissefit

De Plisséfit combineert de uitstekende eigenschappen van de plissé met de wensen en eisen van de westerse markt. Het resultaat is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur die zonder extra hulpprofielen direct in- of op-de-dag kan worden geplaatst. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn, waardoor het perfect past bij elke woningstijl.

Unilux horren – Vaste hordeur

De vaste hordeur van Unilux is perfect geschikt voor zowel schuifdeuren als draaiende deuren. Met een uitgebreide lijst aan opties kun je de hordeur volledig aanpassen aan jouw wensen. Opties omvatten onder andere een sluitveer, handvatten, schopbord en kattenluik.

Dankzij de stevige aluminium profielen is de hordeur niet alleen robuust, maar heeft deze ook een lange levensduur. Kies voor de vaste hordeur van Unilux voor een duurzame en flexibele oplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Unilux horsystemen - unilux horren - Inklem hor - Rol hor - hordeur

Offerte aanvragen Unilux horren

Naam(Required)
Adres(Required)
Afbeelding
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Waar moet ik rekening mee houden met het kiezen van de juiste buitenzonwering?

Bij het kiezen van de juiste buitenzonwering zijn verschillende factoren van belang. Begin met het identificeren van de zon waar je last van hebt. Wil je buitenshuis een riante schaduw creëren kijk dan naar een zonnescherm of pergola. Denk ook aan de afmetingen van je ramen, welk doel het moet dienen en je persoonlijke voorkeur voor bediening (handmatig of elektrisch). Bovendien is het waardevol om te kijken naar beschikbare kleuren en stijlen die passen bij de architectuur van je woning.

Demonteren jullie ook de oude zonwering?

Als wij het nieuwe zonnescherm komen installatie, demonteren wij het oude zonnescherm voor u. Indien gewenst voeren wij het zonnescherm ook af.

Welke soorten terraszonwering biedt Toldo.nl aan?

Ontdek het uitgebreide assortiment terraszonwering bij Toldo.nl, met onder andere diverse modellen knikarmschermen en pergola’s. Onze knikarmschermen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen die passen bij zowel jouw wensen als je budget. Daarnaast bieden we pergola’s aan in zowel hout als aluminium, met diverse doek- of lamelsystemen. Dankzij ons gevarieerde aanbod vind je bij Toldo.nl zeker een oplossing die perfect aansluit op jouw specifieke behoeften. Ontdek de mogelijkheden en verrijk jouw buitenruimte met hoogwaardige terraszonwering.

Wat is het verschil tussen een knikarmscherm en een zonnescherm?

Een zonnescherm is een verzamelnaam voor een knikarmscherm, terraszonwering of terrasscherm. Er is dus feitelijk geen verschil tussen een knikarmscherm en een zonnescherm.

Heeft een zonnescherm onderhoud nodig?

Een zonnescherm heeft geregeld onderhoud nodig, geen noodzakelijk onderhoud maar onderhoud voor een langere levensduur en voor een stralend uiterlijk. Voor een optimale levensduur raden wij aan om de cassette en armen van een zonnescherm 2 keer per jaar schoon te maken. Bij voorkeur in de zomer en in de winter. In kustgebieden, bij vliegvelden of havens zelfs 4 keer per jaar.

Dit onderhoud beperkt oxidatie van het aluminium. Gebruik milde schoonmaakmiddelen met een pH-waarde onder de 8. Hiermee verleng je de levensduur van de lak en beperk je het ontstaan van oxidatie van het aluminium.

Giorgio Hokstam
Giorgio Hokstam
2023-08-11
Via Google bij Oscar (Toldo) terecht gekomen. Zeer snel contact en een afspraak kunnen maken. Oscar is niet alleen een hele gezellige, maar bovenal een zeer deskundige kerel. Wij zijn erg blij dat we ons nieuwe zonnescherm door hem hebben laten plaatsen en zou iedereen aanraden dat ook te doen. Een zeer professionele en persoonlijke service! Helemaal top! 5 sterren.
Mario Iuzzolino
Mario Iuzzolino
2023-08-11
Prima service! De zonwering hangt weer recht! Heel blij mee.
Berry Schuite
Berry Schuite
2023-05-14
Tevreden en blij met ons nieuwe rolluik. Erg mooi geworden. Snel en netjes geplaatst voor een zeer nette prijs. Wij raden Toldo zeker aan! Dank jullie wel!
Raish Jahangier
Raish Jahangier
2023-01-12
Top ervaring met dit bedrijf! Vanaf eerste contact goed op de hoogte gehouden, netjes werk afgeleverd! Zeer zeker aan te raden!
Astrid van der Ven
Astrid van der Ven
2022-08-13
Prima en snelle service van Toldo! De oplossing voor het defect aan mijn zonnescherm was snel gevonden. Betrouwbare en prettige professionals.
sonja de le cluse
sonja de le cluse
2022-06-16
Gisteren zonnescherm geplaatst, ruim binnen de afgesproken tijd, ook top zeker voor de hitte die eraan komt. Zijn zeer tevreden over het zonnescherm en over het ophangen ervan, met z'n tweeën was in een goed uur klaar en nu genieten maar.😁 Wij bevelen toldo zeker aan.
Ilse H
Ilse H
2022-06-13
Vanaf het eerste moment goed geholpen. Wij hebben twee rolluiken en een zonnescherm aangeschaft bij Toldo. Binnen de beloofde 6 weken is alles geleverd en geïnstalleerd en dat naar volle tevredenheid. Wat ik persoonlijk wel fijn vond is dat de gene die het inmeet ook komt voor de installatie. We raden Toldo.nl aan!!