Raza

Image 3 of 4

Maak kennis met het zonnescherm De Eleganta

Onze Eleganto knikarmschermen zijn uitgevoerd in hoog­ waardig aluminium, met robuuste armen en met het beste doek. Knikarmschermen zijn vrijwel onderhoudsvrij. Is het knikarmscherm een­ maal gemonteerd, dan heb je er geen omkijken meer naar. Met de eerste 5 jaar fabrieksgarantie staan wij volledig achter onze product.

Een compacte cassette zonwering. Door zijn horizontale opstelling een compact aanzicht van 15 cm! Standaard voorzien van een Brel motor incl. afstandsbediening. De Brel motor is handig te combineren met de solar screens en rolluiken.

Het zonnescherm is bestand tegen windkracht 4/5 afhankelijk van de afmeting. Eventueel kan je ervoor kiezen hem uit te breiden met sensoren, veilig van huis terwijl het zonnescherm de warmte buitenshuis houdt.

Kleuren en stoffen

Stel je zonnescherm zelf samen, met de keuze uit twee profiel kleuren en een ruime keuze aan doekkleuren kan je het zonescherm volledig naar smaak samenstellen. Voor het profiel heeft u de keuze uit RAL 9001 ivoor wit of antraciet structuur RAL 7016. De doeken zijn van de Swela RAYOS collectie Stoffen van de beste kwaliteit, stralende kleuren, waterdicht, UV-bestendig en ongevoelig voor vuil.

vanaf € 1640,-

Compact design, gunstige prijs-kwaliteitverhouding. 5 jaar garantie.

Het knikarmscherm De Eleganta is terras zonwering van Toldo. Een zonnescherm met een strak en compact aanzicht en een goede verhouding tussen de kwaliteit en de prijs.

Standaard voorzien van een Brel motor met afstandsbediening. Keuze uit twee profiel kleuren RAL 9001 ivoor of antraciet structuur RAL 7016.

Stuur je wensen naar info@toldo.nl of vul het offerte aanvraag formulier in voor een offerte op maat.

In het kort