zonwering nieuwbouwwoning

Zonwering | Rolluiken | Buitenleven

Eindeloos genieten met de zonwering van Toldo

Heb jij net een nieuwe woning gekocht? Gefeliciteerd! Wij helpen je graag verder met het comfortabel maken van jou woning. Toldo heeft een uitgebreid assortiment aan buitenzonwering zoals knikarmschermen, screens, rolluiken en pergola zonwering maar ook horren en aluminium schutting of carports en nog veel meer.

Speciale actie voor nieuwbouwwoningen

Wij hebben een speciale actie voor nieuwbouw wijken met als slogan “hoe meer zielen hoe meer vreugd”. Dit houdt in dat wanneer jij tegelijk met je buren bij ons de zonwering aanschaft, wij een speciale aanbieding voor jullie maken, zo betalen je nooit teveel voor A-kwaliteit zonwering.

Ken jij je nieuwe buren nog niet? Dan is dit het moment om het gesprek aan te knopen.

Offerte of advies gesprek aanvragen zonwering nieuwbouwwoning

Naam(Required)
Adres(Required)
Afbeelding
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend

Goede zonwering is belangrijk

Bij nieuwbouwwoningen kun je alles naar wens inrichten, maar de buitenzonwering wordt weleens vergeten. Goede zonwering is belangrijk voor een optimaal woongenot en een comfortabel klimaal binnen en buitenshuis.

Wanneer de zon gaat schijnen worden we altijd een stukje vrolijker. Toch zorgt dit voor de nodige uitdagingen, bijvoorbeeld de warmte binnenshuis of UV straling die je meubels en vloer doet verkleuren. Daarnaast biedt een rolluik extra veiligheid en isolatie.

Buitenzonwering - zonnescherm - knikarmscherm - luxaflex zonwering - knikarm zonnescherm - nieuwe zonwering - zonwering nieuwbouwwoning
Zonwering nieuwbouwwoning - buitenzonwering - horren - knikarmscherm - zonnescherm - knikarm zonnescherm

Solar zonwering populair voor nieuwbouwwoning

Tegenwoordig zijn veel soorten zonwering volledig draadloos te verkrijgen, deze zonwering wordt gevoed door een zonnepaneel op (of naast) het product. Een ingebouwde accu zorgt voor voldoende capaciteit om de zonwering altijd te kunnen bedienen. Solar zonwering biedt verschillende voordelen, als je bijvoorbeeld bij de bouw van je huis geen rekening hebt gehouden met buitenzonwering is een solar zonwering de ideale oplossing. Je zit tenslotte niet te wachten op opbouw kabels of kabelgoten.

De verschillende soorten buitenzonwering die verkrijgbaar zijn als solar uitvoering zijn: screens, rolluiken, uitvalschermen en markiezen.

Automatische zonwering met Brel of Somfy

Zonwering voor je nieuwbouwwoning wordt steeds vaker geautomatiseerd en elektrisch bediend, vaak met een handige afstandsbediening. Deze moderne oplossing biedt niet alleen comfort, maar verhoogt ook de veiligheid en efficiëntie in huis. Bij ons zijn veel zonweringsystemen voorbereid met de mogelijkheid om ze eenvoudig met je smartphone te bedienen, zelfs als je niet thuis bent. Dit biedt gemak en gemoedsrust, of je nu vergeet de zonwering te sluiten of wilt doen alsof je thuis bent. Ontdek hoe onze geavanceerde zonweringsoplossingen kunnen bijdragen aan jouw woongenot en gemoedsrust.

Zonwering - Brel Solar - automatische zonwering - Brel home - Brel motors - motor zonnescherm - buitenzonwering - binnenzonwering
Zonwering - automatische zonwering - Somfy home - Somfy motors - Somfy io - Somfy Solar - motor zonnescherm - buitenzonwering - binnenzonwering
screen - screen zonwering - Rits screens - wind vaste screens - ZIP screens

Zonwering nieuwbouwwoning

Bij het plannen van een nieuwbouwwoning is het van essentieel belang om de juiste zonwering te overwegen. Met de opwarming van de aarde en de toenemende hitte in de zomers, is effectieve zonwering cruciaal voor comfortabel wonen. Het installeren van zonwering bij nieuwbouwprojecten biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar zorgt ook voor privacy en verbetert de energie-efficiëntie van je huis.

Er zijn diverse opties beschikbaar voor zonwering bij nieuwbouwwoningen, zoals knikarmschermen, rolluiken, screens en pergola’s. Het kiezen van de juiste zonwering voor nieuwbouw hangt af van de oriëntatie van je huis, de ligging van de ramen en je persoonlijke voorkeuren.

Investeer in hoogwaardige zonwering voor nieuwbouw die niet alleen de zon buiten houdt, maar ook langdurige bescherming biedt en een comfortabele buitenruimte creëert. Goed geplaatste zonwering bij nieuwbouw kan niet alleen het binnenklimaat verbeteren, maar ook de waarde van je woning verhogen. Denk daarom bij het ontwerpen van je nieuwbouwwoning ook aan de juiste zonwering om optimaal te kunnen genieten van je nieuwe huis.

Offerte aanvragen zonwering nieuwbouwwoning

Naam(Required)
Adres(Required)
Afbeelding
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend

Veelgestelde vragen zonwering nieuwbouwwoning

Wat is buitenzonwering?

Buitenzonwering is een verzamelwoord en omvat verschillende typen installaties die buiten een gebouw worden geplaatst om te beschermen tegen zonlicht, hitte, schittering en zelfs regen. Deze systemen worden vaak aan ramen, terrassen, balkons of gevel gemonteerd.

Wat is de beste buiten zonwering nieuwbouwwoning?

Er bestaat niet één universeel antwoord op de vraag naar de beste buiten zonwering nieuwbouwwoning. De perfecte keuze hangt af van jouw specifieke woonsituatie en voorkeuren. Wil je bijvoorbeeld schaduw op je terras, volledige verduistering in je slaapkamer of simpelweg de warmte buiten houden tijdens hete zomerdagen? Voor elke behoefte is er een geschikte oplossing beschikbaar.

Toldo Zonwering helpt je graag verder bij het voorbereiden van jouw zonwering nieuwbouwwoning.

Waar moet ik rekening mee houden met het kiezen van de juiste zonwering nieuwbouwwoning?

Bij het kiezen van de juiste buitenzonwering zijn verschillende factoren van belang. Begin met het identificeren van de zon waar je last van hebt. Wil je buitenshuis een riante schaduw creëren kijk dan naar een zonnescherm of pergola. Denk ook aan de afmetingen van je ramen, welk doel het moet dienen en je persoonlijke voorkeur voor bediening (handmatig of elektrisch). Bovendien is het waardevol om te kijken naar beschikbare kleuren en stijlen die passen bij de architectuur van je woning.

Demonteren jullie ook de oude zonwering?

Ja, wij bieden een volledige service bij de installatie van uw nieuwe zonnescherm. We demonteren het oude zonnescherm en kunnen het ook voor u afvoeren als dat gewenst is. Ons doel is om het proces zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken.

Welke soorten terraszonwering biedt Toldo.nl aan?

Ontdek het uitgebreide assortiment terraszonwering bij Toldo.nl, met onder andere diverse modellen knikarmschermen en pergola’s. Onze knikarmschermen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen die passen bij jouw wensen en budget. Daarnaast bieden we pergola’s aan in zowel hout als aluminium constructie, met diverse doek- of lamelsystemen. Dankzij ons gevarieerde aanbod vind je bij Toldo.nl zeker een oplossing die perfect aansluit op jouw specifieke behoeften. Ontdek de mogelijkheden en verrijk jouw buitenruimte met hoogwaardige terraszonwering.

Welke soorten gevelzonwering biedt Toldo.nl aan?

Toldo.nl biedt een gevarieerd assortiment gevelzonwering, waaronder uitvalschermen, screens en markiezen. Elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Uitvalschermen zijn bijvoorbeeld effectief in het blokkeren van direct zonlicht, terwijl screens goede bescherming bieden met behoud van zicht naar buiten. Markiezen voegen daarnaast een klassieke uitstraling toe aan de gevel. Door het diverse aanbod vind je bij Toldo.nl ongetwijfeld een oplossing die aansluit bij jouw wensen.

Hoe onderhoud je een rolluik?

Een rolluik heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Voor een optimale levensduur raden wij aan om de cassette en lamellen van je rolluiken 2 keer per jaar schoon te maken. In kustgebieden, bij vliegvelden of inductie zelfs 4 keer per jaar. Dit onderhoud beperkt oxidatie van het aluminium.

Gebruik milde schoonmaakmiddelen met een pH-waarde onder de 8. 
De binnenzijde van het rolluiken kan worden schoongemaakt door de voorkap van de cassette los te halen zodat van daaruit de binnenkant van het pantser in het zicht komt.

Wat is een rolluik op zonne-energie?

Een Solar rolluik is volledig zelfvoorzienend dankzij een ingebouwde accu en een zonnepaneel op de voorkap. Door deze zelfvoorziening is het rolluik niet afhankelijk van het stroomnet, waardoor kabels verleden tijd zijn en je je geen zorgen hoeft te maken bij stroomuitval. Bediening van het rolluik is eenvoudig met een afstandsbedienin

Wat is de levertijd van zonwering?

Omdat zonweringen altijd op maat worden gemaakt, varieert de levertijd. Gemiddeld duurt het 5-6 weken, maar in drukkere periodes, zoals in de zomer, kan het oplopen tot 7-9 weken. Het is altijd goed om hier rekening mee te houden bij het plannen van de installatie van zonwering.

Hoe kan ik zonwering bestellen bij Toldo.nl?

Je hebt verschillende opties om zonwering te bestellen bij ons. Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies, vraag een offerte aan voor specifieke prijsinformatie, of stuur ons gewoon een e-mail met je wensen. We staan klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je de juiste zonwering krijgt die past bij jouw behoeften en stijl.

Giorgio Hokstam
Giorgio Hokstam
2023-08-11
Via Google bij Oscar (Toldo) terecht gekomen. Zeer snel contact en een afspraak kunnen maken. Oscar is niet alleen een hele gezellige, maar bovenal een zeer deskundige kerel. Wij zijn erg blij dat we ons nieuwe zonnescherm door hem hebben laten plaatsen en zou iedereen aanraden dat ook te doen. Een zeer professionele en persoonlijke service! Helemaal top! 5 sterren.
Mario Iuzzolino
Mario Iuzzolino
2023-08-11
Prima service! De zonwering hangt weer recht! Heel blij mee.
Berry Schuite
Berry Schuite
2023-05-14
Tevreden en blij met ons nieuwe rolluik. Erg mooi geworden. Snel en netjes geplaatst voor een zeer nette prijs. Wij raden Toldo zeker aan! Dank jullie wel!
Raish Jahangier
Raish Jahangier
2023-01-12
Top ervaring met dit bedrijf! Vanaf eerste contact goed op de hoogte gehouden, netjes werk afgeleverd! Zeer zeker aan te raden!
Astrid van der Ven
Astrid van der Ven
2022-08-13
Prima en snelle service van Toldo! De oplossing voor het defect aan mijn zonnescherm was snel gevonden. Betrouwbare en prettige professionals.
sonja de le cluse
sonja de le cluse
2022-06-16
Gisteren zonnescherm geplaatst, ruim binnen de afgesproken tijd, ook top zeker voor de hitte die eraan komt. Zijn zeer tevreden over het zonnescherm en over het ophangen ervan, met z'n tweeën was in een goed uur klaar en nu genieten maar.😁 Wij bevelen toldo zeker aan.
Ilse H
Ilse H
2022-06-13
Vanaf het eerste moment goed geholpen. Wij hebben twee rolluiken en een zonnescherm aangeschaft bij Toldo. Binnen de beloofde 6 weken is alles geleverd en geïnstalleerd en dat naar volle tevredenheid. Wat ik persoonlijk wel fijn vond is dat de gene die het inmeet ook komt voor de installatie. We raden Toldo.nl aan!!
Giorgio Hokstam
Giorgio Hokstam
2023-08-11
Via Google bij Oscar (Toldo) terecht gekomen. Zeer snel contact en een afspraak kunnen maken. Oscar is niet alleen een hele gezellige, maar bovenal een zeer deskundige kerel. Wij zijn erg blij dat we ons nieuwe zonnescherm door hem hebben laten plaatsen en zou iedereen aanraden dat ook te doen. Een zeer professionele en persoonlijke service! Helemaal top! 5 sterren.
Mario Iuzzolino
Mario Iuzzolino
2023-08-11
Prima service! De zonwering hangt weer recht! Heel blij mee.
Berry Schuite
Berry Schuite
2023-05-14
Tevreden en blij met ons nieuwe rolluik. Erg mooi geworden. Snel en netjes geplaatst voor een zeer nette prijs. Wij raden Toldo zeker aan! Dank jullie wel!
Raish Jahangier
Raish Jahangier
2023-01-12
Top ervaring met dit bedrijf! Vanaf eerste contact goed op de hoogte gehouden, netjes werk afgeleverd! Zeer zeker aan te raden!
Astrid van der Ven
Astrid van der Ven
2022-08-13
Prima en snelle service van Toldo! De oplossing voor het defect aan mijn zonnescherm was snel gevonden. Betrouwbare en prettige professionals.
sonja de le cluse
sonja de le cluse
2022-06-16
Gisteren zonnescherm geplaatst, ruim binnen de afgesproken tijd, ook top zeker voor de hitte die eraan komt. Zijn zeer tevreden over het zonnescherm en over het ophangen ervan, met z'n tweeën was in een goed uur klaar en nu genieten maar.😁 Wij bevelen toldo zeker aan.
Ilse H
Ilse H
2022-06-13
Vanaf het eerste moment goed geholpen. Wij hebben twee rolluiken en een zonnescherm aangeschaft bij Toldo. Binnen de beloofde 6 weken is alles geleverd en geïnstalleerd en dat naar volle tevredenheid. Wat ik persoonlijk wel fijn vond is dat de gene die het inmeet ook komt voor de installatie. We raden Toldo.nl aan!!