OR

Solar rolluiken

Inspiratie

Image 1 of 4

Vanaf € 650,-

✅ Top-kwaliteit 

✅ Zonwering met meerdere functies 

✅ Energie besparend

✅ Volledig snoerloos

✅ Voorzien van een Brel of Somfy motor

✅ 5 jaar garantie

In het Kort

Maak kennis met de RollBasic Solar

Sunmaster RollBasic Solar Rolluik: Duurzaam en Veelzijdig

De Sunmaster RollBasic Solar is een rolluik met een stevige lamel, ontworpen om aan al je zonwerende behoeftes te voldoen. Dit veelzijdige rolluik biedt talloze voordelen, waaronder verduistering, bescherming tegen inbrekers en behoud van de kozijnen tegen verkleuring

Energiebesparend en Geluidswerend

Naast het creëren van een donkere en rustige sfeer in je huis, helpt het RollBasic Solar rolluik ook om geluiden van buitenaf te dempen, waardoor je geniet van een vredige woonomgeving. Bovendien biedt het rolluik isolatie tegen zowel zomerse hitte als winterse kou, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen.

Duurzame Energievoorziening

Het zonnepaneel op de voorkap van de solar rolluiken laadt de ingebouwde accu op bij een lichtsterkte van 3500 lux dus zelfs wanneer de zon niet schijnt. Hierdoor blijft de motor van het rolluik gevoed, en kun je altijd vertrouwen op een soepele werking, ongeacht de weersomstandigheden. De accu van de solar rolluiken heeft een indrukwekkende capaciteit van ongeveer 2 weken. Dit betekent dat de rolluiken gedurende lange tijd zelfstandig kunnen functioneren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen van de accu.

Onafhankelijkheid bij Stroomuitval

Een belangrijk voordeel van solar rolluiken is hun onafhankelijkheid van het elektriciteitsnetwerk. In geval van stroomuitval blijven de rolluiken bedienbaar dankzij de zonne-energievoorziening. Dit zorgt voor extra gemoedsrust en veiligheid in noodsituaties.

Ontdek de Voordelen van Sunmaster RollBasic Solar

Als je op zoek bent naar een duurzaam en veelzijdig rolluik met uitstekende isolerende en geluidswerende eigenschappen, dan is de Sunmaster RollBasic Solar de ideale keuze voor jouw huis. Geniet van een comfortabel binnenklimaat, verhoogde veiligheid en besparingen op energiekosten met dit hoogwaardige rolluik. Gemaakt van Heroal onderdelen.

Bestel Vandaag Nog Jouw Rolluik

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw Sunmaster RollBasic Solar rolluik. Ervaar het verschil dat dit veelzijdige en stijlvolle rolluik kan maken voor jouw wooncomfort en energie-efficiëntie.