OR

Sunflex SF-75

Inspiratie

Image 1 of 4

Maak kennis met de Sunflex SF-75

De Sunflex sf-75 harmonica vouwwand is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De panelen worden aan de boven en onderzijde geleidt door een railsysteem, hierdoor kan je het kozijn in een handomdraai volledig weg kan schuiven/klappen.

Ten opzicht van de Sunflex sf-55 heeft de sf-75 een breder profiel waardoor er een hogere isolatiewaarde gehaald wordt. Zowel de profielen als het trippel glas hebben een hogere isolatiewaarde als de sf-55. Door het bredere profiel heeft die sf-75 een bredere inbouw diepte.

De panelen worden doormiddel van scharnieren met elkaar verbonden. Hierdoor heeft het systeem geen maximale breedte. Denk alleen wel aan het gewicht.

Naast de standaard kleuren is het ook mogelijk om het kozijn in elke gewenste RAL kleur te leveren. Het is zelfs mogelijk om hem aan de binnenzijde te laten bekleden met hout. Je kunt kiezen uit merantihout, grenenhout of eikenhout. Geniet van de warmte van een hout kozijn en profiteer van het onderhoudsvrije aluminium. Daarbij haal je door de houten afwerking aan de binnenzijde, een hogere isolatiewaarde.

Kies zelf hoeveel panelen je wilt, naar welke kan ze schuiven en naar welke kant de panelen open vouwen, naar binnen of naar buiten. De maximale breedte van één vleugel is 1100 mm en de minimale breedte 700 mm.

Aluminium vouwwand – Sunflex SF-75

Vanaf € 4780,-

Verbindt binnen met buiten & buiten met binnen. 5 jaar garantie

De Sunflex SF-75 is gemaakt van hoogwaardige geïsoleerde aluminium profielen. Dat maakt deze vouwwand perfect voor jouw woning, kantoor of horeca gelegenheid. De enorme glaspartij zorgt voor veel lichtinval, ideaal op de donkere dagen.

Schuif alle vleugels opzij en verbindt je binnen en buiten met elkaar, ideaal op warme zomerdagen.

Door de eindeloze mogelijkheden is de SF-75 volledig zelf samen te stellen.

In het kort