Sunflex SF-55

Sunflex SF-55

Inspiratie

Image 1 of 9

Maak kennis met de Sunflex SF-55

De Sunflex SF-55 harmonica vouwwand is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De panelen worden aan de boven en onderzijde geleidt door een railsysteem, hierdoor kan je het kozijn in een handomdraai volledig weg kan schuiven/klappen.

De panelen worden doormiddel van scharnieren met elkaar verbonden. Hierdoor heeft het systeem geen maximale breedte. Denk alleen wel aan het gewicht.

Naast de standaard kleuren in het ook mogelijk om het kozijn in elke gewenste RAL kleur te leveren. Het is zelfs mogelijk om hem aan de binnenzijde te laten bekleden met hout. Je kunt kiezen uit merantihout, grenenhout of eikenhout. Geniet van de warmte van een hout kozijn en profiteer van het onderhoudsvrije aluminium. Daarbij haal je door de houten afwerking aan de binnenzijde, een hogere isolatiewaarde.

Kies zelf hoeveel panelen je wilt, naar welke kan ze schuiven en naar welke kant de panelen open vouwen, naar binnen of naar buiten. De maximale breedte van één vleugel is 1100 mm en de minimale breedte 700 mm.

Montage service

Bij Toldo begrijpen we het belang van professionele installatie van zonwering. Daarom bieden wij een uitgebreide installatieservice, uitgevoerd door ervaren monteurs die dagelijks met onze producten werken. Onze tevreden klanten getuigen van onze jarenlange expertise en vakmanschap. U kunt vertrouwen op Toldo, niet alleen voor de installatie, maar ook voor uitstekende service ná de installatie. Als een gerenommeerd bedrijf staan wij klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Zelf je zonwering monteren?

Natuurlijk! Bij Toldo bezorgen wij jouw producten persoonlijk bij je thuis. Op deze manier garanderen we dat je het juiste product ontvangt en dat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het transport.

KnikarmschermenScreensRolluiken